Aloe Vera Forever 365 gél

Raktáron

Az Aloe Vera növény Afrika meleg és száraz éghajlatáról származik. Az Aloe Vera növény könnyen alkalmazkodik, ezért az emberek vitték magukkal egyik helyről a másikra. Ma már megtalálható több meleg éghajlatú országban is.

4 815 Ft
egységár: 5,09 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999881938029
Márka:Forever 365
Kiszerelés:946 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Aloe Vera Forever 365 gél Részletes leírás

Az Aloe Vera növény Afrika meleg és száraz éghajlatáról származik. Az Aloe Vera növény könnyen alkalmazkodik, ezért az emberek vitték magukkal egyik helyről a másikra. Ma már megtalálható több meleg éghajlatú országban is. Elviseli az egyre magasabb hőmérsékletet és ellenáll a kemény aszálynak. A legszélesebb körben alkalmazott anyagok közé tartozik.
Az Aloe Vera levele közepén lévő szállítónyaláb 99,5% vizet és 0,5% szilárdanyagot tartalmaz. Hatóanyagai legnagyobb arányban a bőrszövet és a levél szállítónyalábja között fordul elő.

Fogyaszthatjuk egészség megőrzésére, esetenként segíthetséget nyújthat gyulladásnál, allergiás tüneteknél, gombás fertőzéseknél, vese-betegségeknél és anyagcsere problémáknál.

Felhasználási javaslat:
Külső és belső használatra egyaránt alkalmas. Igyon naponta kúraszerű vagy folyamatos fogyasztástól függően 60-240 ml mennyiséget ebből a frissítő, nyugtató, tápláló gyümölcsléből. Természetes ivólevünket élvezheti jéggel vagy kedvenc gyümölcslevével összekeverve egyaránt. Felbontás után hűtőszekrényben tartandó! Használat előtt jól felrázandó!

Aloe Vera Forever 365 gél Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.