Lsp Csipke Hűsítő tonik

Lsp Csipke Hűsítő tonik

Nincs raktáron

Nyugtatja, felfrissíti és hűsíti a bőrt.

Kosárba
EAN kód:5997803939475
Márka:Lsp
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lsp Csipke Hűsítő tonik Részletes leírás

Lady Stella CSIPKEBOGYÓ hűsítő tonik borsmenta kivonattal

A borsmenta és csipkebogyó értékes hatóanyagai révén a tonik nyugtatja, felfrissíti és hűsíti a bőrt. Természetes C-vitaminban és egyéb vitaminokban (B1-, B2-, K-,), ásványi anyagokban, nyomelemekben és bioflavonoidokban gazdag. Szabályozza a bőr oxidációs folyamatait, késlelteti a bőr öregedését.

A borsmenta pórusösszehúzó, fertőtlenítő hatással rendelkezik, nyugtatja az aknés, irritációra, bőrpírra hajlamos bőrt, normalizálja a faggyúmirigy termelést. Minden bőrtípusra, olajos, korpás seboreás és aknés bőrre is ajánljuk. A tonik ápolja, lágyítja és mélyrehatóan tisztítja a bőrt, eltávolítja a napi szennyeződést. A csipkebogyó igazi C-vitamin bomba a bőr számára. Gazdag természetes C-vitaminban és egyéb vitaminokban (B1-, B2-, K-, P), ásványi anyagokban, nyomelemekben és bioflavonoidokban. Fontos szerepet játszik a kollagén termelésben, szabályozza a bőr oxidációs folyamatait, késlelteti a bőr öregedését. Antioxidáns hatása révén megköti a szabadgyököket, védi a bőrt a káros környezeti hatások ellen.

Használat: a Csipkebogyó bőrradírral vagy arctejjel letisztított bőrfelületet törölje át tonikkal átitatott vattakoronggal.

Lsp Csipke Hűsítő tonik Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Zsuzsa2019. 10. 12.

  Nyugtatja és hűsiti a bőrt

MMarianna2019. 01. 25.

  Nagyon jó szerintem. Jó nagy kiszerelés. Illata is jó és hűsítő hatású.

Anonim Felhasználó2017. 03. 05.

  Jól csillapítja a fejfájásom és simább tőle a bőr