Ziaja jeju arctonik 200 ml

Raktáron

Nyugtatja a pattanások tüneteit. .

1 539 Ft
egységár: 1 538,88 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5901887047230
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ziaja jeju arctonik 200 ml Részletes leírás

Tisztító és hidratáló arctonik Bodorrózsa kivonattal, Japán kamélia olajjal és természetes szalicilátokkal, fiatal bőrre

Az első termék a Ziaja kínálatában intenzíven hidratáló nátrium-laktát tartalommal. Gyengén zsírtalanít, de nem szárítja ki a bőrt. Helyreállítja a bőr természetes pH-értékét, csökkenti a bőrpírt és az irritációt, hidratálja a bőrfelszínt. Segít megszabadulni a bőrproblémáktól.

Használatától a pórusok kitisztulnak, a bőr nyugodt és hidratált lesz. Gyümölcsös illata és növényi energiája biztosítja a friss, tiszta arcbőr kellemes érzését.

Bodorrózsa kivonat: A Cistus Incanus virágjából, leveléből és gőzéből nyert kivonat. Antioxidáns, gyulladásgátló és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező polifenolokat tartalmaz. Nyugtatja a pattanások tüneteit. Képes megkötni és eltávolítani a szabad gyököket, biztosítva a bőr fiatalos megjelenését.

Japán kamélia olaj: A koreai Jeju szigetéről származó Camellia japonica magjából kinyert, hidegen sajtolt olaj. Gazdag telítetlen zsírsavakban és antioxidáns összetevőkben. Véd a bőr korai öregedése ellen. Nyugtatja az irritációt. Intenzíven hidratálja, regenerálja és hatékonyan ápolja az arcot, a testet és a hajat egyaránt.

Nyárfa kéreg kivonat: A Populus Tremuloides kérgéből kinyert természetes szalicilátforrás (növényi glicerin aminosav származék). Gyulladásgátló és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Gátolja a pattanások kialakulásáért felelős baktériumok szaporodását.

Vegán termék

Használat: Vattakorong segítségével vigye fel megtisztított arcbőrére.

Kerülje a szem környékét! Nem kell leöblíteni! Alkalmazza reggel és este.

ÖsszetevőkAqua (Water), Sodium Lactate, Betaine, Populus Tremuloides Bark Extract, Propylene Glycol, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, Camellia Japonica Seed Oil, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.