Dr.Chen Szemmaszk

Dr.Chen Szemmaszk

Raktáron

Szemmaszk, kollagénnel és 24 karátos arannyal.

1 094 Ft
egységár: 1 093,61 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561421520
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Szemmaszk Részletes leírás

Szemmaszk, kollagénnel és 24 karátos arannyal

Tasakonként 1 pár szemmaszkot tartalmaz

Kollagénnel és 24 karátos arannyal átitatott maszk serkenti a szem környékén levő szövetek vérkeringését, regenerálja, hidratálja bőrét. Hozzájárulhat a szem körül lévő finom ráncok, valamint a szem alatti sötét karikák csökkentéséhez. Nedvességgel tölti fel a sejteket, rugalmassá, feszessé teszi bőrét, ezáltal sugárzó és fiatalos tekintetet kölcsönöz.

Felhasználási javaslat:
Langyos vízzel tisztítsa meg arcát és szemét, majd törölje szárazra.
Nyissa ki a tasakot és a maszkot helyezze fel a szem alatti területre.
Finoman nyomja oda a maszkot, hogy jól illeszkedjen az érintett területre, és hagyja rajta 15-20 percen keresztül.
Távolítsa el a maszkot, majd tiszta vízzel öblítse le arcát.
Használja a maszkot pihenő idejében vagy lefekvés előtt.
Figyelmeztetés: Csak külső használatra! Szembe ne kerüljön! Allergiás érzékenység esetén ne használja! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Tárolás: száraz, hűvös helyen. Felhasználható: a tasakon jelzett időpontig.
Összetevők: Water (Aqua), Collagen, Glycerin, Hyaluronic acid, Polyvinyl alcohol, Gold, Sodium benzoate, Sodium polyacrylate, Vitis vinifera seed oil, Ascorbic acid, Tocopheryl acetate, Rose extract.

Dr.Chen Szemmaszk Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.