Himalaya Herbals Gyengéd radírozó arclemosó minden bőrtípusra

Himalaya Herbals Gyengéd radírozó arclemosó minden bőrtípusra

Raktáron

Himalaya Herbals Szappanmentes hámlasztó arclemosó, amely hatékonyan tisztítja a bőrt és gyengéden leradírozza az elhalt hámsejteket.

1 888 Ft
egységár: 1 888,08 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8901138711900
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Herbals Gyengéd radírozó arclemosó minden bőrtípusra Részletes leírás

Himalaya Herbals Gyengéd radírozó arclemosó minden bőrtípusra - 150 ml

A barackmagszemcsék gyengéden tisztítják meg a bőrt az elhalt hámsejtektől, segíthetnek serkenteni a bőrmegújulási folyamatokat és megelőzni a mitesszerek kialakulását. A nim növény és a citrom mélyen tisztítja a bőrt, eltávolítja a felesleges faggyút és szennyeződéseket. Az aloe vera nyugtatja a bőrt és segít fenntartani a természetes vízháztartás egyensúlyát, hogy a bőr napról-napra frissebb, fiatalosabb és ragyogóbb lehessen. Remekül használható smink eltávolítására is. Minden bőrtípusra.

Fő összetevők:

  • Aloe (Aloe barbadensis): Nyugtatja a bőrt és segít fenntartani a nedvességtartalmát.
  • Citrom (Citrus medica limonum): Összehúzza a szöveteket és nyugtatja a bőrt, mellette segít elhalványítani a nem kívánt bőrfoltokat.
  • Nim (Melia azadirachta): A bőrápolásban leginkább antibakteriális tulajdonságai miatt használatos gyógynövény. Hatékony ellenszere olyan baktérium okozta bőrgyulladásoknak, mint az akne és a pattanások.
  • Barack (Prunus armeniaca): A barackmag szemcsék gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket, ezzel természetes ragyogást adva a bőrnek.
  • Lencse (Lens culinaris): Fehérjében gazdag, természetesen ragyogó arcszínt ad a bőrödnek.

Használat: Nedvesítsd be az arcodat, majd körkörös mozdulatokkal, habzásig gyengéden masszírozd át a bőrödet, kerülve a szemkörnyéket. Langyos vízzel öblítsd le, majd óvatosan töröld meg az arcodat. Az arcod hatékony tisztítása érdekében naponta kétszer használd.

Összetevők: Water / Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Polyethylene, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer ,Citrus Medica Limonum , Melia Azadirachta Leaf Extract ,Sodium Hydroxide , Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Prunus Armeniaca (Apricot), Lens Culinaris Fruit Extract, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax / Cera Carnauba, Glycerin, Disodium EDTA, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Sodium Metabisulfite, Linalool, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone

Figyelmeztetés: Külső használatra. Szembe, szájba ne kerüljön! Száraz, hűvös helyen tárolandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.