Krém Shop Autumn No.11 Arckrém 75 ml

Raktáron

Prémium minőségű, gránátalma olajos, fiatalító arckrém, 3 féle hialuronsavval.

7 920 Ft
egységár: 7 920 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999860865018
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Krém Shop Autumn No.11 Arckrém 75 ml Részletes leírás

Autumn No. 11 Hialuronsavas Anti-aging hidratáló – A bőröregedés első jeleire

Speciális krémünk egyszerre hidratálja, fiatalítja, kényezteti és táplálja az arcbőrt, extra hialuronsav tartalmának köszönhetően pedig ránctalanít és feszesíti az arcbőrt.
Használatának köszönhetően a bőr újra feszessé, hidratálttá válik, a ráncok kisimulnak, az arc pedig újra úgy fog ragyogni, mint régen, ezzel kihangsúlyozva a hölgyek természetes szépségét, és belső ragyogását.

Főbb összetevők:

Barackmagolaj
Selymessé, könnyen kenhetővé teszi a krémet, az illata pedig nagyon kellemes. A barackmagolaj tökéletesen hidratálja a kiszáradt bőrt és segít visszanyerni a bőr természetes szépségét, egészségét. Tele van E-vitaminnal, aminek szintén jelentős szerepe van a bőr hidratálásában, mivel védi bőrünket az oxidatív stressztől. Számos jótékony hatásának és kellemes illatának köszönhetően arcmasszázshoz alkalmazva is az egyik legkiválóbb összetevő.

Makadámiadió-olaj
Minden bőrtípusra használható, könnyen felszívódó, tápláló olaj.  A makadámdió belsejéből nyerik ki, hidegen préseléssel. Igazán bő antioxidáns, vitamin és ásványi anyag forrásnak számít, hiszen A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B9- és E-vitamint, valamint vasat, kalciumot, káliumot, nátriumot, magnéziumot, cinket, szelént, rezet és foszfort is tartalmaz. Ennek köszönhetően remek gyulladáscsökkentő hatása van, nyugtatja a bőrt, lassítja a szövetek öregedési folyamatát, és megvédi az arcbőrt az UV-sugarak káros hatásaitól is. Segít a bőr egészségének helyreállításában, selymessé és puhává varázsolva az arcbőrt.

Sheavaj
A sheadióból készült sheavaj igazán népszerűvé vált a kozmetikumok körében, mivel az egyik legjobb tulajdonsága,  hogy ránctalanít, lágyabbá, finomabbá teszi a bőrt, magas zsírtartalma segít a bőr hidratálásában, éppen ezért mi is előszeretettel használjuk ezt a természet alkotta kincset, kozmetikumaink előállítása során. A sheavaj amellett, hogy lágyabbá varázsolja az arcbőrt, a faggyútermelést is szabályozza, csökkenti a pattanások kialakulását, és a bőrirritációkat. Nagyon gazdag E-vitaminban és béta-karotinban is.

Gránátalma olaj
A gránátalma magjából előállított olaj egyedi zsírsav összetételének köszönhetően gyakorlatilag az egyik leggazdagabb hatóanyag tartalmú természetes olaj, ezért rendkívül értékes és keresett hatóanyag az anti-aging, vagyis az öregedés elleni bőrápolásban. Az antioxidánsokban, fitoösztrogénekben és konjugált zsírsavakban (omega-5/super-CLA) gazdag olaj könnyen felszívódik, kellemes, olvasztott csokoládéra emlékeztető illatot hagyva a bőrön. Lassítja a bőr öregedési folyamatait és hatékonyan állítja helyre annak rugalmasságát. Száraz, érzékeny bőrön is alkalmazható.

Zöldtea kivonat
A zöldtea nemcsak folyadék formájában gyógyír a szervezet számára. Külsőleg és belsőleg alkalmazva is számos jótékony hatást fejt ki a szervezetünkre nézve. Bőséges antioxidáns tartalmának köszönhetően, a bőrre kenve segít az öregedés késleltetésében és a bőr kollagén tartalmának egyensúlyban tartásában, ami kulcsfontosságú a ráncok eltüntetése szempontjából. Normál és vegyes bőrre egyaránt tökéletesen alkalmazható. Gyulladáscsökkentő hatása van, így a zsíros, pattanásos bőrre is nyugodtan alkalmazhatjuk, de a szem alatti ráncokra, leégett bőrre is kitűnő gyógyír.

Bio narancsvirágvíz
A narancsvirágvíz (Neroli víz) a keserű narancs virágaiból nyert, rendkívül finom illatú hatóanyag, ezért aromaterápiában is gyakran alkalmazzák. Nyugtatja, tisztítja és kényezteti a bőrt, egyben gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik, így képes enyhíteni a bőr irritációját is. Hangulatjavító, tisztító, és bőrnyugtató hatása miatt a natúrkozmetikumoknak is népszerű természetes összetevője.

Selyemprotein
A selyemprotein-kivonat összetétele hasonló a bőrben és a hajban előforduló proteinéhez, ennek köszönhetően segít a bőr hidratálásában, valamint a hajszálak regenerálódásában. Míg a bőrt simává és puhává teszi, úgy a hajszálainkat rugalmassá és csillogóvá varázsolja. Nagyon sok vizet képes megkötni, ezért nagyon jól alkalmazható a bőr hidratálására, természetes nedvességtartalmának és rugalmasságának megőrzésére, valamint a bőr nedvességének szabályozására. Használatának köszönhetően a bőr újra ragyogó és bársonyosan fénylő lesz, a ráncok pedig kisimulnak.

Bambuszpor
A bambusz por magas ásványi anyag-tartalommal rendelkezik, így minden bőrtípusra alkalmazhatjuk a tiszta és gyengéd összetevőinek köszönhetően. Lágy, selymes hatást kölcsönöz a bőrnek. Elősegíti a sejtek megújulását, feszesít, eltávolítja az elhalt hámsejteket, miközben matt érzést biztosít a bőrfelületnek.

Hialuron
A hialuronsav megtalálható az emberi szövetekben, legnagyobb mennyiségben a bőrben van jelen. Gyakorlatilag szervezetünk egyik természetes építőeleméről van szó. Rendkívül hatékonyan képes megtartani a bőr nedvességtartalmát, éppen ezért az egyik legkiválóbb alapanyaga a ránctalanító krémeknek. Míg a selyemprotein saját súlyának háromszázszorosát, addig a hialuronsav saját súlyának akár ezerszeresét is képes vízben megkötni. Tökéletes hidratáló, ránctalanító, gyulladáscsökkentő alapanyag, ami minden bőrtípusra alkalmazható. Feszesítő hatása simává, rugalmassá varázsolja a bőrt, emellett a bőr természetes védőréteg kiépítését is erősíti, és csökkenti a ráncok kilakulásáért felelős szabadgyökök koncentrációját a szervezetben és kiváló antioxidáns hatással rendelkezik. Leginkább az arcbőrre, a nyakra és a dekoltázsra ajánljuk használni.

Bisabolol
A bisabolol, vagy más néven orvosi székfű, legnagyobb mennyiségben a kamillavirágban fordul elő. Jótékony hatásai miatt minden bőrtípusra használható. Gyulladáscsökkentő, így a pattanások elleni küzdelemben is jól jöhet, de fertőtlenítő és sebgyógyító hatással is rendelkezik. Gyakran alkalmazzák a bőr gyulladásos betegségeinek kezelésére is. Kiváló antioxidánsként bőrnyugtató hatású, kellemes illatú csodaszere a természetnek.

Összetevők:
      Aqua
      Citrus aurantium amara flower water
      Butyrospermum parkii butter
      Polyglyceryl-3 Dicitrate/stearate
      Coco-Caprylate
      Prunus armeniaca kernel oil
      Undecane (and) tridecane
      Glycerin
      Citrullus vulgaris seed oil
      Macadamia integrifolia/tetraphylla seed oil
      Cetyl alcohol
      Camellia Sinensis Leaf Extract
      Punica granatum seed extract and rosmarinus officinalis leaf extract
      Aqua and silk amino acids
      Phenoxyethanol and Ethylhexylglycerin
      Tocopherol
      Bisabolol
      Parfum
      Allantoin
      Bambusa arundinacea stem powder
      Sodium hialuronate

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.