Krém Shop Summer No.8 Arckrém 75 ml

Raktáron

Könnyed, nyári hidratáló krém, görögdinnyemag olajjal, kokum vajjal, citromfű vízzel és allantoinnal. .

5 520 Ft
egységár: 5 520 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999860865049
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Krém Shop Summer No.8 Arckrém 75 ml Részletes leírás

Summer No. 8 Gyengéd hidratáló, Érzékeny, fakó bőrre

Lágy, könnyed textúrájú bőrtökéletesítő arckrémünk a citromfű és a görögdinnye hatóanyagaival, hidratálja és  varázsolja bársonyossá arcbőrödet. Gyorsan felszívódik, nem hagy olajos érzetet arcodon. Összetevőit úgy válogattuk össze, hogy maximális ápolást és hidratálást biztosítson számodra.

Görögdinnyemag olaj

Egy hihetetlenül könnyű, úgynevezett száraz olaj, ami nem hagy zsíros érzetet a bőrön és telis-tele van vitaminokkal, proteinnel, jelentős mennyiségű telítetlen zsírsavval, valamint a bőr öregedését gátló antioxidánsokkal. Egyensúlyba hozza a faggyútermelést, emellett szuper szerkezet-javító, regeneráló és hidratáló hatású, igen nagy becsben tartott olaj.

Citromfű hidrolátum

A citromfű virág vize, légiesen könnyű állagának köszönhetően hatékonyan pótolja a bőrből elveszett nedvességet. Regenerálja, tisztítja és nyugtatja a bőrt, miközben az öregedés és a ráncok ellen is sikeresen felveszi a harcot.

Allantoin

Simává teszi a bőrt, segít a bőrfelszín egyenetlenségeinek javításában, miközben elősegíti a sejtképződést és megnyugtatja az irritált bőrt. Bőrregeneráló és szerkezetjavító hatásának köszönhetően igen kedvelt, természetes összetevő

Kokumvaj

Igen ritka, tömör, ugyanakkor nem zsíros szerkezetű, komplex zsírsav tartalmú növényi vaj, mely hatékony bőrregeneráló képességének köszönhetően kiválóan alkalmazható a sérült bőr ápolására, valamint a haj és a fejbőr ápolására is. Lágyítja, és magas antioxidáns tartalmának köszönhetően sejtszinten táplálja a bőrt. Kondicionáló, élénkítő hatása táplálja a hajszálakat, rugalmassá varázsolja a bőrszöveteket, mindemellett öregedésgátló, ránctalanító hatású.

Összetevők:
Aqua
Melissa officinalis leaf/water
Cetearyl olivate, sorbitan olivate
Heliantus annuus seed oil
Citrullus vulgaris seed oil
Caprylic/capric triglycerides
Garcinia indica seed butter
glycerin
Stearic acid
Sodium lactate
Phenoxyethanol, ethylglycerin
Allantoin
Tocopherol
Parfum

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.