Soliteint Q10 Éjszakai krém

Raktáron

Hatékony és gazdag bőrmegújító krém, melynek Q10 tartalma optimális energiaforrást biztosít a bőr éjszakai regenerálódásához. Az A és E vitaminban bővelkedő édes mandula és makadámia olaj selymesíti és finomítja a fáradt bőrt.

1 392 Ft
egységár: 27,84 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997570704665
Márka:Soliteint
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Soliteint Q10 Éjszakai krém Részletes leírás

Hatékony és gazdag bőrmegújító krém, melynek Q10 tartalma optimális energiaforrást biztosít a bőr éjszakai regenerálódásához. Az A és E vitaminban bővelkedő édes mandula és makadámia olaj selymesíti és finomítja a fáradt bőrt. A magas H-vitamin tartalom szépíti vonásainkat. Az antioxidánsokban gazdag Preregen® komplex összetevői védik a bőrt a káros környezeti hatásoktól. Squalane olaj puhít és hidratál, valamint kisimítja a vonásokat. A tigrisfű kivonat serkenti a
hajszálerek működését és táplálja a bőrt, ezáltal arcunk pihentebbé és fiatalosabbá válik. A termék nem tartalmaz mesterséges színezéket, állati eredetű összetevőket, ásványi olaj és parabén származékot.

Használja esténként a megtisztított arcbőrre, a nyakra és a dekoltázsra. Gyengéd, körkörös mozdulatokkal vigye fel, a szemkörnyék kihagyásával.

Soliteint Q10 Éjszakai krém Összetevők

Aqua, Isononyl Isononanoate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Octyldodecanol, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Dulcis Oil, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Squalane, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Cocoglycerides, Cyclopentasiloxane, Polyacrylamide, Sim

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

T.Mária2019. 02. 28.

  Nagyon jó (állaga, illata,hatása), már a harmadikat rendeltem.

Anonim Felhasználó2018. 11. 02.

  Nagyon jó az illata! Zsírosabb krém, mint a mélyfeszesítő változata de könnyen beszívódik.

Anonim Felhasználó2018. 05. 18.

  A nappali változatával nagyon elégedett voltam, azért rendeltem meg az éjszakait is.Nem csalódtam, könnyű, nem ragacsos állagú krém, az illata is finom.

Anonim Felhasználó2018. 04. 20.

  nem viszketek utána kellemes a bőrnek rögtön beszívódik.

Éva2018. 04. 08.

  Ára nagyon jó. Gyorsan beszívódik, nem ragad és az illata is kellemes.

Anonim Felhasználó2017. 11. 03.

  Ár kedvező és a minőség nagyon jó .

Anonim Felhasználó2016. 09. 15.

  kellemes illatú, jól felszívódó

Anonim Felhasználó2016. 08. 04.

  Nem régen használom ,de szerintem jó

Még több mutatása