Geomar Bőrradír Kávé Olaj Kivonattal 600 g

Geomar Bőrradír Kávé Olaj Kivonattal 600 g

Raktáron

Argán olaj és Shea vaj, melyek biztosítják a tápláló és lágyító hatást a bőrünknek.

3 490 Ft
egységár: 3 490 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8003510032839
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Geomar Bőrradír Kávé Olaj Kivonattal 600 g Részletes leírás

Geomar Thalasso Scrub Bőrradír Zöld Kávé Kivonattal egy új fejlesztés megy egyszerre hatékony bőrradír és ízlésesen illatosított termék. Az illatosítás természetesen természetes úton történik, hiszen a GEOMAR TERMÉKEK esetében is teljesen igaz, hogy a természetesség irányába törekszik minden tekintetben. A vanília és a borostyán ízletes illata ez a testradír ideális szövetséges a pihentető testmasszázshoz és az egyedi pihenés pillanatához.

Használata:
Használat előtt a spatulával mindenképpen keverje össze a tengeri ásványokat és az olajat, hogy homogén állagot kapjon. Vigye fel a nedves bőrre, masszírozza kellemesen a bőrére. Ezt követően bő vízzel öblítse le. Amennyiben lehetősége van heti egy-két alkalommal használja a Geomar Testradírt.

NEM TARTALMAZ Szilikont és parabéneket. Dermatológiailag tesztelt!

Összetevői a tökéletes gondoskodásért:

Számos tökéletes összetevő található ebben a különlegesen egyedi kozmetikai termékben, melyek kiválóan gondoskodnak a testünk felfrissüléséről.

Tengeri sók és ásványok, valamint vulkáni homok a megfelelő tisztításért az epidermisz megújulásához.
Guarana kivonat a mikrocirkuláció serkentésére.
Nyomelemek a Holt-tengertől, hogy bőrének ragyogását és rugalmasságát biztosítsák.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.