Jana Holt-tengeri fehér fürdősó

Jana Holt-tengeri fehér fürdősó

Nincs raktáron

REUMA, IZÜLETI ÉS IZOMFÁJDALOM KEZELÉSÉRE, RELAXÁLÁSRA. .

Kosárba
EAN kód:6253013201306
Márka:Jana
Kiszerelés:1000 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Jana Holt-tengeri fehér fürdősó Részletes leírás

REUMA, IZÜLETI ÉS IZOMFÁJDALOM KEZELÉSÉRE, RELAXÁLÁSRA
Oldjon fel egy kád melegvízben (37 fok) 200-250 g (maximum 1 kg), fürdősót. Minél magasabb a kristályok koncentrációja, annál nagyobb a relaxációs és gyógyító hatás. Merüljön a sós vízbe 15-30 percre, majd meleg vízzel zuhanyozzon le. A tökéletes hatás eléréséhez a fürdő után pihenjen betakarózva egy órán át. Részleges fürdőt is alkalmazhat - kézre, lábfejre, könyökre- ilyenkor elegendő 100 g sót feloldani kisebb mennyiségű (10 dl) vízben. Ezt az oldatot alkalmazhatja bedörzsölésre is.
Egy fürdőkúra időtartama 4 hét, heti 2-3 alkalommal használjuk, majd csökkentsük a fürdők gyakoriságát.

PIKKELYSÖMÖR (PSORIASIS) KEZELÉSE - ALAPKÚRA:
Szórjon 1 kg fürdősót a kádba, majd töltse meg a kádat 37-39 fokos meleg vízzel, merüljön el a vízbe 20 percre.
A fürdő végén zuhanyozzon le meleg vízzel, 1 órára burkolózzon be lepedőbe és pihenjen. Ezt az eljárást 4 héten keresztül hetente 3-4-szer ismételje meg. Ha bőrön nagyobb mértékű a megbetegedés, az egész test fürdőjét egészítse ki a helyi kezelésekkel. A négy hetes kúra után csökkentse a fürdősó mennyiségét 0,5 kg-ra és a kezelést heti 1-2 alkalommal ismételje meg, majd csökkentheti a fürdők gyakoriságát.

A SÓOLDAT HELYI ALKALMAZÁSA:
Oldjon fel 250 g (1 pohárnyi) fürdősót 250 ml (1 pohár) forró vízben, hűtse le kellemes hőmérsékletűre. Mártson az oldatba vattadarabot, majd ezzel borogassa a beteg bőrfelületet. Végül mossa le a kezelt bőrfelületet meleg vízzel. Az elkészített oldatot felhasználhatja a későbbi kezeléseknél.

EKCÉMA, ALLERGIÁS BŐRPROBLÉMÁK KEZELÉSE:
Oldjon fel 10 g Holt-tengeri fürdősót 1L meleg vízben. A sós oldattal itasson fel vattát és borogassa az ekcémás bőrfelületet 10-20 percen keresztül. Ismételje az eljárást amíg az ekcémás bőrfelület gyógyulása nem következik be.

A BŐR FIATALÍTÁSÁRA, ÁPOLÁSÁRA:
Áztasson egy puha kendőt sóoldatba (100 ml vízbe egy evőkanál só), majd gyengéden törölje át nyakát és arcát a sóval átitatott kendővel. Hagyja bőrén egész éjjel, csak reggel mossa le meleg vízzel. Ismételje meg többszőr, így érezni fogja hogy bőre fiatalabbá, egészségesebbé és selymes tapintásúvá válik.

INHALÁLÁS:
Szórjon kis mennyiségű kristályt a párologtató edénybe, oldja fel, majd inhaláljon. Sóbarlangban is használható.

FÜRDŐSÓ ALKALMAZÁSA KORPÁSODÁS ELLEN:
Oldjon fel egy evőkanál sót 100 ml vízben, majd dörzsölje óvatosan fejbőrébe, borítsa be haját egy törölközővel 20-30 percre. Végül öblítse le haját meleg vízzel. Használjon hajmosáshoz Holt-tengeri sampont!

FIGYELMEZTETÉS:
A szívelégtelenségben illetve magas vérnyomásban szenvedő betegek a fürdőkúra használata elött konzultáljanak orvosukkal!

Jana Holt-tengeri fehér fürdősó Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton
Kulcsszó:Jana,jana fürdősó,fürdősó,holt tengeri fürdősó

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 12. 10.

  Még nem tudok róla véleményt mondani, mert még nem volt használva.

Anonim Felhasználó2017. 04. 29.

  Enyhíti a panaszokat.

Anonim Felhasználó2016. 12. 12.

  Ajándékba vettem.Holt-tengeri sók jók szoktak lenni.

Zsóka2015. 12. 18.

  megfelel a leirtaknak, jót tesz testnek és léleknek