Anthyllis 591015 Bio Sampon Korpásodás Ellen 250 ml

Nincs raktáron

Korpásodás elleni sampon zsályával és csalánnal.

Kosárba
EAN kód:8002849910153
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Anthyllis 591015 Bio Sampon Korpásodás Ellen 250 ml Részletes leírás

Anthyllis 591015 Bio Sampon Korpásodás Ellen 

Az Anthyllis Korpásodás elleni sampon különösen kíméletes a hajhoz, mivel természetes tisztító összetevőket tartalmaz. A Piroctone Olamine egy olyan hatóanyag, amelynek ismert korpásodás elleni és antimikrobiális hatása. Visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát.

A készítmény glicerin kivonattal (ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó zsályából és csalánból) gazdagított, amely gyulladáscsökkentő, összehúzó és tisztító.

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Nikkel, króm és kobalt tesztelt
SLES, SLS és színezék mentes
Fenoxietanol, PEG, parabén, etil-alkohol és alkáli szappan mentes
Szintetikus illatanyag mentes
Illóolajokkal illatosított

Alkalmazás: Vigyen fel egy kis mennyiségű terméket nedves hajára. Masszírozó mozdulatokkal képezzen finom habot, majd öblítse le. Ha szükséges ismételje meg a folyamatot.

ÖSSZETEVŐK:
Aqua (víz)SorbitolCocamidopropyl HydroxysultaineCaprylyl/Capryl GlucosideSodium Lauroyl SarcosinateSodium ChloridePiroctone OlamineFragrance [1]Urtica Dioica (csalán) Leaf Extract [2]Salvia Officinalis (zsálya) Leaf Extract [2]GlycerinGuar Hydroxypropyltrimonium ChlorideLactic Acid (tejsav)
természetes illóolajokból
ellenőrzött biológiai gazdálkodásból


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.