Herbatint 7C Hamvas Szőke Hajfesték 150 ml

Herbatint 7C Hamvas Szőke Hajfesték 150 ml

Raktáron

Herbatint az első bio összetevőkre épülő tartós hajszínező gél, amely képes befedni a fehér/ősz hajszálakat ammónia használata nélkül. .

4 026 Ft
egységár: 4 026,41 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8016744500289
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbatint 7C Hamvas Szőke Hajfesték 150 ml Részletes leírás

A természet inspirálta, a haj ápolására és a szépség fokozására megalkotva. Egymással keverhető árnyalatok, hogy mindenki megtalálja azt a színt, ami a legjobban kifejezi a személyiségét.

Herbatint az első bio összetevőkre épülő tartós hajszínező gél, amely képes befedni a fehér/ősz hajszálakat ammónia használata nélkül. A termékünk egy ammónia nélküli természetes gyógynövény alapot használ. A gyógynövény kivonatok számos jótékony hatását kihasználva, a Herbatint hajfestékek gyengéden színezik és védik a a haj érzékeny szerkezetét, természetes fényt és ragyogást adnak a hajnak.

HERBATINT HAJFESTÉK NÖVÉNYI ÖSSZETEVŐI
Aloe Vera
Jól ismert antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásáról, vitaminokban, enzimekben, természetes ásványi anyagokban gazdag. Védi és táplálja a hajat.
Limnanthes Alba (tajtékvirág)
E- és F-vitaminban gazdag. Biztosítja a hajfesték alapos fedését és tartós színét. Hidratálja és fényessé teszi a hajat.
Hamamelis Virginiana (varázsmogyoró)
Flavonidokban és esszenciális olajakban gazdag, táplálja a fejbőrt.
Betula Alba (fehér nyír)
Tonizálja és ásványi anyagokkal tölti fel a hajat.
Echinacea Angustifolia (keskenylevelű kasvirág)
Hidratáló, bőrvédő, természetes antiszeptikum.
Cinchona Calisaya (kínafa)
Bőrvédő hatású.
Rheum Palmatum (rebarbara)
Tápláló és gyulladáscsökkentő hatású, optimalizálja a haj színét.
Juglans Regia (dióhéj)
Intenzívebbé teszi a haj színét, kiválóan tisztít és antiszeptikus.

A tartós szín elérése érdekében a Herbatint termékek minimális (a népszerű hajfesték márkáknál jóval kisebb mennyiségben) Hidrogénhiperoxidot, Diaminobenzent, és PPD-t is tartalmaznak. A készítmény komponensei esetleg irritálhatják a bőrt, ezért mint minden hajfesték esetében az első használat előtt allergiapróbát célszerű végezni.

HERBATINT HAJFESTÉKEK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJA
Mint bármely hajszínező rendszerrel, ezen termékek sikere attól függ, mennyire tartják be a dobozokon található utasításokat, a hajnak milyen a jelenlegi állapota és hogy milyen színt választott. Habár a Herbatint/Vegetal termékcsaládok gyengéd termékek, beszínezhetik a körmét és ezért kesztyű használatát javasoljuk.

Száraz, dauerolt és ősz haj porózusabb mint a normál haj és ezért a színeket jobban felszívja. A hatás egy intenzívebb színárnyalat lesz és ezt tartsuk szem előtt, amikor hajszínt választunk. Érdemes mindig letesztelni a terméket egy kisebb hajtincsen mielőtt egy teljes kezelést alkalmaznánk. Különösen fontos, hogy a terméket a megadott ideig rajta hagyjuk a hajon. A színek intenzívebbnek akár teljesen másnak tűnhetnek, amíg a folyamat tart. Amíg a teljes kezelési idő le nem telik, nem fognak megfelelni a színskálában választott színnek.

A csomag tartalma
1 flakon HERBATINT hajfesték, 60 ml
1 flakon színelőhívó (Developer), 60 ml
1 tasak Aloe Vera Normalizáló Sampon, 15 ml
1 tasak Aloe Vera Royal Cream Balzsam, 15 ml
1 használati útmutató 1 pár kesztyűvel

Műanyag vagy üveg tálkában, egyenlő arányban keverje össze a HERBATINT hajfestéket és a developer színelőhívó folyadékot, míg zselés állagú nem lesz. (A mennyiségnél vegye figyelembe a haja hosszúságát.) A megmaradt flakonokra csavarja vissza a kupakokat, hogy azt majd a későbbiekben is fel tudja használni.

Száraz, mosatlan hajra vigye fel a keveréket.
Első alkalmazás esetén: Oszlassa el a keveréket a haj teljes hosszán. A felvitelt a hajtöveknél kezdje el és haladjon a hajvégek felé. Fésű segítségével oszlassa el egyenletesen a keveréket.
Hajtő festése esetén: Alkalmazza a keveréket a lenőtt részen, a festéket hagyja 30 percig hatni.

A festéket hagyja 40 percig hatni.
30 perc után oszlassa el a megmaradt festéket az egész haján és hagyja rajta további 10 percig. (Az egész folyamat 40 percet vesz igénybe).
A festési idő letelte után langyos vízzel gyengéden masszírozva habosítsa fel a keveréket. Öblítse ki alaposan a haját, amíg az öblítővíz tiszta nem lesz.

Mosson hajat a Herbatint Normalizáló samponnal, öblítse le, majd törölje meg törölközővel.
Használja a dobozban található Aloe Vera Royal krém kondicionálót (így a szín még hosszabb ideig megmarad), hagyja 5 percig hatni, majd öblítse le.

EMLÉKEZTETŐ
Ha gondosan lezárja a fel nem használt terméket tartalmazó palackokat, ügyelve arra, hogy a kupakok ne cserélődjenek, a fel nem használt és nem kevert termék további alkalmazásokhoz tárolható. További információ a dobozban mellékelt tájékoztatóban található.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.