FIN hajkondicionáló Kókusz  400ml

FIN hajkondicionáló Kókusz 400ml

Raktáron

Normál vagy száraz hajra. .

2 543 Ft
egységár: 2 542,84 Ft / db
Kosárba
EAN kód:708002400322
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

FIN hajkondicionáló Kókusz 400ml Részletes leírás

Egyedülálló trópusi aromájú, természetes kókusz alapú kondicionáló. Az érzékszerveket felébresztő és megnyugtató illatokat ad. 

Ez a kondicionáló egy trópusi nyaralás a hajnak és a fejbőrnek.

A Faith in Nature balzsamok a legmagasabb minőségű, természetes eredetű, állatkísérletmentes összetevőkből készülnek, 100%-ban természetes illatanyagokkal és hatásos formulákkal.

100% természetes illat, illóolajokkal
nem tartalmaz parabéneket vagy SLS-t (nátrium-lauril-szulfát)
PH kiegyensúlyozott
nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy aromát
nem állatokon tesztelt
vegánok számára is alkalmas
 
Használat: Mossa meg a haját samponnal. Alaposan öblítse ki, és gyengéden masszírozza be a kondicionálót a nedves hajba. A legjobb eredmény érdekében hagyja a hajban 5 percig. Szembe jutás esetén azonnal öblítse ki tiszta vízzel. Ha irritáció lép fel, hagyja abba a termék használatát. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Biológiailag lebomló, újrahasznosított anyagból készült tartály.

ÖSSZETEVŐK: Aqua, Cetearyl alcohol, Cocos nucifera oil, Caprylic/capric triglyceride, Helianthus annuus seed oil, Tocopherol , Glycerin , Parfum, Cetrimonium chloride, Sodium benzoate , Potassium sorbate, Citric acid, Benzyl alcohol.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.