Dr. Orgainc Hajserkentő Kezelés Baicapil formulával

Dr. Orgainc Hajserkentő Kezelés Baicapil formulával

Nincs raktáron

A hajsűrűség növekedésének, a hajnövekedés serkentésének és a hajhullás csökkenésének és megelőzésének a támogatására készült, klinikailag bizonyított, egyedülálló, uniszex BaicapilTM formulával, esszenciális zsírsavakban, Omega 3, 6, 9 zsírsavakban gazdag, „a természet legkiegyensúlyozottabb olajának” is nevezett bioaktív kendermag-olajjal készült kezelés, melynek hatását további komló-és hibiszkuszkivonat, panthenol (B5provitamin) és egyéb aktív gyógynövénykivonatok támogatnak.

Kosárba
EAN kód:5060391840871
Márka:Dr. Organic
Kiszerelés:150 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr. Orgainc Hajserkentő Kezelés Baicapil formulával Részletes leírás

A hajsűrűség növekedésének,  a hajnövekedés serkentésének és a hajhullás csökkenésének és megelőzésének a  
támogatására készült, klinikailag bizonyított, egyedülálló, uniszex BaicapilTM  formulával, esszenciális zsírsavakban, Omega 3, 6, 9 zsírsavakban gazdag, „a természet legkiegyensúlyozottabb olajának” is nevezett bioaktív kendermag-olajjal készült kezelés, melynek hatását további komló-és hibiszkuszkivonat, panthenol (B5provitamin) és egyéb aktív gyógynövénykivonatok támogatnak. Folyamatos használatával a hajtüszőőssejteket erősebb, vastagabb, nagyobb volumenű  hajszálak  termelésére  ösztönzi.    Az  eredmény  láthatóan  és  érezhetően  vastagabb,  egészséges  és energetizált hajszálak.

Használat:
használat előtt alaposan rázza fel. A haj hosszától függően 2-5 pumpálásnyit masszírozzon gyengéden a fejbőrbe, majd a hajhosszba, fésülje át, szárítsa meg és formázza szokás szerint.  A legjobb hatás elérése érdekében alkalmazza mindig három lépéses programunkat: Hajserkentő Sampon, Hajkondicionáló vagy Pakolás  és Kezelés.

Dr. Orgainc Hajserkentő Kezelés Baicapil formulával Összetevők

Aqua, Aloe barbadensis leaf juice, Propanediol (Naturally derived), Decyl glucoside, Panthenol (Provitamin B5), Arginine, Lacticacid, Cannabis sativa (Hemp) seed oil, Glycine soja (Soybean) germ extract, Triticum vulgare (Wheat) germ extract, Scutellaria

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.