Urtekram Bio Csalános sampon

Urtekram Bio Csalános sampon

Raktáron

Korpásodás elleni sampon csalán és magnólia kéreg kivonattal, valamint aloe verával.

5 332 Ft
egységár: 10,66 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5765228837498
Márka:Urtekram
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Urtekram Bio Csalános sampon Részletes leírás

Próbálja ki Ön is a magas elvárásoknak megfelelő, ám mégis megfizethető dán naturkozmetikumokat. Az Urtekram cég nagyon nagy hangsúlyt helyez arra, hogy növények, virágok, gyógyfüvek és egyéb természetes anyagokból készüljenek a termékeik. 

A csalánt évezredek óta gyógynövény-gyógyszerként alkalmazzák. Ez a korpásodás elleni sampon csalán és magnólia kéreg kivonattal, valamint aloe verával ápolja a fejbőrt és a hajat, valamint kiegyensúlyozó tisztítást biztosít.

Alkalmazás:
Dolgozza el a kívánt mennyiséget nedves hajában, oszlassa el és habosítsa fel, majd alaposan öblítse le.
Használat után mindig jól zárja le a sampont.
pH-érték: 5-6

Összetevők: Aqua (Water)Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract [1]Sodium Coco-SulfateGlycerin [2]Coco GlucosideLauryl GlucosideGlyceryl OleateSodium ChlorideUrtica Dioica Extract [1]Arctium Lappa (Burdock) Root Extract [1]Pelargonium Graveolens Oil [1]Cupressus Sempervirens (Cypress) Oil [1]Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Oil [1]Cymbopogon Nardus (Citronella) Oil [1]Sodium Lauroyl Lactylate (Plant Source)Parfum (Fragrance)Polyglyceryl-4-CaprateXanthan GumLysolecithinCoco CaprylateTocopherolBeta-SitosterolSqualeneMagnolia Officinalis Bark ExtractGeraniol
1_ellenőrzött biológiai gazdálkodásból
2_bio nyersanyagokból előállítva

Urtekram Bio Csalános sampon Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.