Ziaja argán és tsubaki olaj hajsimító sampon 300 ml

Ziaja argán és tsubaki olaj hajsimító sampon 300 ml

Nincs raktáron

Használata után a haj puha, selymes tapintású, sima és könnyen fésülhető lesz.

Kosárba
EAN kód:5901887042006
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ziaja argán és tsubaki olaj hajsimító sampon 300 ml Részletes leírás

A száraz, károsodott haj igényeihez kifejlesztett, értékes olajokat tartalmazó sampon kondicionáló összetevővel gazdagítva. Gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrt. Használata után a haj puha, selymes tapintású, sima és könnyen fésülhető lesz. Növeli a haj volumenét, biztosítja jól ápolt, egészséges kinézetét. Különlegesen kellemes illatot kölcsönöz a hajnak. Nem szükséges külön hajkondicionáló balzsam használata.
Parabén mentes termék

Használat: Oszlassa el a sampont nedves haján, és masszírozza gyengéden a fejbőrét, míg hab nem képződik. Alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg.  

Összetevők: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Laureth-2, Sodium Arganamphoacetate, Silicone Quaternium-16, Undeceth-11, Butyloctanol, Undeceth-5, Polyquaternium-10, Camellia Japonica Seed Oil, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Linalool, Citric Acid, CI 47005 (D&C Yellow No. 10), CI 15985 (FD&C Yellow No. 6).


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.