Ziaja hajsampon levendula kivonattal zsíros hajra 500 ml

Raktáron

Hatékonyan tisztít.  Mérsékli a haj zsírosságát és hosszan tartóan tiszta, friss érzést biztosít. .

1 640 Ft
egységár: 1 640,38 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5901887029007
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ziaja hajsampon levendula kivonattal zsíros hajra 500 ml Részletes leírás

Sampon zsíros hajra levendula virág kivonattal
A sampon gyengéden hat a fejbőrre. Hatékonyan tisztítja a hajat, csökkenti annak zsírosodását és jelentősen meghosszabbítja frissességét. Jól habzik, kellemes és frissítő illata van.

Használat: Oszlassa el a sampont nedves haján, és masszírozza gyengéden a fejbőrét, míg hab nem képződik. Alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg.

ÖsszetevőkAqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium C14-17 Alkyl Sec Sulfonate, Coco-Glucoside, Panthenol, Propylene Glycol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Polyquaternium-10, C12-13 Alkyl Lactate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Linalool, Citronellol, Limonene, Citric Acid.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.