O.B. Tampon 16 db ProComfort normál Blossom

O.B. Tampon 16 db ProComfort normál Blossom

Raktáron

Közepesen erős vérzés esetében ajánlott. Selymes borítása könnyű felhelyezést és eltávolítást biztosít. Csavart bordázata miatt nagy nedvszívó képességű.

1 215 Ft
egységár: 1 215,24 Ft / db
Kosárba
EAN kód:3574661329840
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

O.B. Tampon 16 db ProComfort normál Blossom Részletes leírás

O.B. Tampon 16 db ProComfort normál Blossom

Testhez igazodó, kényelmes forma. Megbízható védelem, maximális kényelem
Az o.b. ProComfort Normal tampon megadja azt, amire minden nő vágyik a menstruációs időszak alatt. Biztosítja a védelmet a szivárgással szemben, tökéletes komfortérzetet ad, könnyű a felhelyezése és az eltávolítása. A hátteret ehhez a folyamatos innováció nyújtja. Az egyedi SilkTouch borítás selymesen puhán siklik. A forradalmi DynamicFit technológia 3D irányú tágulásának segítségével pedig a felhelyezett tampon igazodik a testhez. Ezeknek köszönhetően a termék nagyon könnyen és kényelmesen használható még az enyhébb napokon is. Hatékonyan képes eloszlatni a folyadékot a tampon belsejében köszönhetően összefonódó, csavart bordázatának. Az o.b. ProComfort Normal három cseppel jelzett tampon kimondottan közepes vagy erős vérzés erősségű napokra javasolt. Ha tapasztalatai alapján végiggondolja igényeit és szükségleteit, akkor a dm Online Shopjában minden segítséget megkap ahhoz, hogy összeállítsa az Önnek legmegfelelőbb tamponcsomagot.

Tárolás:
Szobahőmérsékleten

Figyelmeztetés
A mellékelt tamponhasználatról szóló tájékoztató fontos információkat tartalmaz a menstruációs TSS-ről, mely egy ritka, de súlyos betegség. Kérjük, olvassa el és őrizze meg egészsége és higiéniája érdekében.

Jellemzők:
100% növényi alapú nedvszívó mag. Nőgyógyászok által tesztelt.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.