Donegal Sarokreszelő 1024 1 db

Donegal Sarokreszelő 1024 1 db

Nincs raktáron

Kétoldalas lábreszelő kiváló minőségű rozsdamentes acélból. .

Kosárba
EAN kód:5907549210240
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Donegal Sarokreszelő 1024 1 db Részletes leírás

A Donegal cég - a lengyel piac egyik vezető kozmetikai kiegészítője, 20 éve szakosodott kiváló minőségű kozmetikai kiegészítők gyártására és forgalmazására.

Kétoldalas lábreszelő kiváló minőségű rozsdamentes acélból. Nagy tartósság jellemzi, és rendkívül könnyen tisztítható. Két kopásszinttel rendelkezik a tökéletes pedikűr hatás érdekében. A praktikus fogantyú biztosítja a hatékony és kényelmes használatot.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.