TanOrganic Organikus önbarnító 100 ml

TanOrganic Organikus önbarnító 100 ml

Nincs raktáron

Organikus bőrtápláló olaj.

Kosárba
EAN kód:5392000060760
Márka:TanOrganic
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

TanOrganic Organikus önbarnító 100 ml Részletes leírás

Csodás barna bőrre vágysz, de félsz a nap vagy a szoláriumozás káros hatásaitól? Nem szívesen teszed ki a bőrödet különféle kemikáliáknak? Ezzel az önbarnítóval teljesen természetes módon barnulhatsz télen-nyáron.

A TanOrganic a világ első, minősített önbarnító márkája, melyet az Ecocert mellett elismert a PETA, az Organic Trust, az Eczema Society és az Ethical Company Organisation.

Miért vágyunk napbarnított bőrre?

A válasz egyszerű, úgy lettünk kódolva, hogy a napbarnított embereket találjuk vonzóbbnak és egészségesebbnek. Ez saját magadra is igaz, ugye? Sokkal szebbnek és csinosabbnak látod magadat, ha volt időd egy kicsit napozni?

A TanOrganic önbarnítója egy szempillantás alatt hozza el Neked azt a bőrszínt, amire vágysz úgy, hogy közben ápolja és hidratálja is a bőrödet. Nem kell várnod a napsütést, sőt a szoláriumban sem kell majd sorba állnod, ha a TanOrganicra szavazol!

Kölcsönözz magadnak igazi napsütötte bőrt természetesen, esőben és fagyban is, az aloe vera gondoskodásával, a kamilla és a narancs mennyei illatával és az annatto magolaj különleges rezes színével.

Kiknek ajánlott?
Az Organikus önbarnítóban 10%-ban vannak jelen a barnító összetevők, így a közepesen sötét, sötét bőrszínhez ajánlott, valamint kiváló akkor, ha már korábban használtál önbarnítót.

Amenyiben világos a bőröd, próbáld ki az Organikus önbarnító olajat!

A felvitelhez javasoljuk a TanOrganic speciális kesztyűjét, mellyel egyenletesen barnává varázsolhatod bőrödet testszerte.

Ideális várandósok számára is.

Válaszd Te is a Tanorganic önbarnítót, ha:

Foltmentesen, csíkok nélkül akarsz szép barna bőrt
Vegyszermentesen akarsz szépülni
Szeretnéd növelni az önbizalmadat napbarnított bőröddel
Ha hidratálásra is vágysz
Élvezni akarod a különleges hatóanyagok hatását a bőrödön
Félsz a szoláriumok káros hatásától

TanOrganic Organikus önbarnító 100 ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:100
Csomagolási mértékegység:ml

TanOrganic Organikus önbarnító 100 ml Összetevők

Minőségi organikus aloe verával, Céklaporral, annatto mag és narancsolajjal, Kamilla-, kakukkfű és mézkivonattal, 100%-ban organikus,

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.