Parusan stimuláló sampon nőknek 200 ml

Parusan stimuláló sampon nőknek 200 ml

Raktáron

Csökkenti a hajhullást és stimulálja a haj újranövekedését.

5 326 Ft
egységár: 26,63 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4016369626566
Márka:Parusan
Kiszerelés:200 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Parusan stimuláló sampon nőknek 200 ml Részletes leírás

Csökkenti a hajritkulást és a hajhullást. Támogatja a haj növekedési fázisát. Az emberi szervezet egy biológiai ritmus szerint működik, és ez jellemző a hajnövekedésre is.

A haj vagy növekedési, vagy nyugalmi, vagy éppen kihullási fázisban van. A nőknél kialakuló, a fejbőr egészére kiterjedő hajritkulás általában hormonzavarral összefüggésben, vagy a szervezet fokozott megterhelésekor, illetve stressz hatására jelentkezik. Kiválthatja hormoningadozás is, melynek hátterében lehet pl.: a változókor, a hormonális készítmények szedése, a terhesség, vagy esetleg egy pajzsmirigy probléma. A nőknél kialakuló hajhullás gyakran tabutéma, azonban ezt nem kell csöndben, tétlenül tűrni.
A PARUSAN Stimuláló sampon számos kiváló minőségű összetevő (biotin, L-arginin, E-vitamin) mellett egy speciális összetevőt, Anagain®-t is tartalmaz, mely csökkenti a hajhullást és stimulálja a haj újranövekedését.

Alkalmazási javaslat: Egyenletesen oszlassa el a nedves hajon és 2-3 percig hagyja hatni, majd alaposan öblítse le. Mindennapos használatra is.  

Összetétel: Aqua, Mipa-Laureth Sulfate, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Betaine, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Arginine, Coco-Glucoside, Niacinamide, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Olea Europaea Fruit Oil, Urea, Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract, Biotin, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Tocopherol, Humulus Lupulus Cone Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Ocimum Basilicum Flower/Leaf/Stem Extract, Acanthopanax Senticosus Root Extract, Achillea Millefolium Extract, Parfum, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Citric Acid, Lactic Acid, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Limonene. Kozmetikum


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.