Lepo 424 Bio Rúzs No.91 4 ml

Raktáron

ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkező, bio, puha, krémes ajakrúzs, tápláló és bőrpuhító hatással, meleg és élénk színekkel. Organikus sheavajjal, jojoba- és mandulaolajjal.  .

3 424 Ft
egységár: 3 424 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8026557006281
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lepo 424 Bio Rúzs No.91 4 ml Részletes leírás

Lepo 424 Bio Rúzs No.91 4 ml

Kiváló, hosszan tartó fedés, mely tökéletes megjelenést biztosít.
Az organikus növényi viaszok, olajok és tiszta ásványi pigmentek védik az ajkakat a külső káros hatásokkal szemben, puhává és hidratáltabbá téve őket.

Az összetevők
100%-a természetes eredetű
47%-a biogazdálkodásból származik.
ECOCERT által tanúsított BIO kozmetikum.
NIKKEL TESTELT

Természetes és organikus kozmetikai termékek, amelyeket az Ecocert Greenlife tanúsított az Ecocert specifikációja szerint. http://cosmetics.ecocert.com

Aktív hatóanyagok:
ORGANIKUS SHEAVAJ: bőrpuhító, antioxidáns, bőrnyugtató, -tápláló és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, megőrzi a bőr természetes rugalmasságát.
ORGANIKUS MÉHVIASZ: víztaszító lipidek keverékéből áll, védő hatást fejt ki a corneum rétegre.
NAPRAFORGÓOLAJ: hidratáló és védő, a bőrhöz hasonló lipideket tartalmaz, amik segítenek helyreállítani a bőr hidro-lipid rétegét.
ORGANIKUS JOJOBAOLAJ: puha és száraz tapintású, védő, tápláló, bőrpuhító és lágyító hatású. A jojobaolaj lipid összetevőinek sajátos jellege egyrészt nagyobb penetrációt és gyors epidermális felszívódást, másrészt magas filmképző aktivitást tesz lehetővé. Ezenkívül napvédő hatással is bír, mivel e molekulák stabilak az UV sugarakkal szemben.
ORGANIKUS ÉDESMANDULA-OLAJ: bőrpuhító, tápláló és védő hatású, segít csökkenteni az irritációt, a gyulladást és a viszketést is.
E-VITAMIN: antioxidáns hatást fejt ki, és részt vesz a kötőszövetek megfelelő működésének fenntartásában.

Összetevők: Caprylic / Capric Triglyceride, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Simmondsia Chinensis Oil / Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil *, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil *, Cera Alba / Beeswax *, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Cerisostear Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax *, Butyrospermum Parkii Butter / Butyrospermum Parkii (Shea Butter) *, Helianthus Annuus Seed Wax / Wax Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax *, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Geraniolool, Limonene , Parfum / Fragrance. (+/-) May Contain: CI 77019 / Mica, CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides.

* biogazdálkodásból származó összetevők


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.