Lepo 428 Bio Folyékony Ajakfény No.1 6,5 ml

Raktáron

ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkező szájfény, térfogatnövelő és ajakdúsító hatással.  .

3 368 Ft
egységár: 3 368 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8026557006960
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lepo 428 Bio Folyékony Ajakfény No.1 6,5 ml Részletes leírás

Lepo 428 Bio Folyékony Ajakfény No.1 6,5 ml

Természetes összetevőkkel, melyek táplálják, puhítják, hidratálják, feltöltik és fényessé teszik az ajkakat, elősegítve azok feszességét és simaságát. Szín és táplálás egyetlen termékben: az ajkak sokáig fényesek és jól hidratáltak maradnak. Organikus sheavajjal és jojobaolajjal.

Az összetevők
100%-a természetes eredetű
22,05%-a biogazdálkodásból származik.
ECOCERT által tanúsított BIO kozmetikum.
NIKKEL TESZTELT

Természetes és organikus kozmetikai termékek, amelyeket az Ecocert Greenlife tanúsított az Ecocert specifikációja szerint. http://cosmetics.ecocert.com

Aktív hatóanyagok:
ORGANIKUS SHEAVAJ: bőrpuhító, antioxidáns, bőrnyugtató, -tápláló és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, megőrzi a bőr természetes rugalmasságát.
ORGANIKUS KANDELILLAVIASZ: védi és megtartja a bőr hidratáltságát, segít az összetevők egységessé tételét is, így könnyen használható és jól felszívódó állagot hoz létre.
ORGANIKUS JOJOBAOLAJ: puha és száraz tapintású, védő, tápláló, bőrpuhító és lágyító hatású. A jojobaolaj lipid összetevőinek sajátos jellege egyrészt nagyobb penetrációt és gyors epidermális felszívódást, másrészt magas filmképző aktivitást tesz lehetővé. Ezenkívül napvédő hatással is bír, mivel e molekulák stabilak az UV sugarakkal szemben.
ORGANIKUS RICINUSOLAJ: jól ismert erősítő, szerkezetátalakító, fáradtsággátló és lágyító tulajdonságairól, használják a szempillák, a haj és a körmök ápolására.
ORGANIKUS KARNAUBA VIASZ: bőrpuhító és fényező anyagként használják; ellenállóvá teszi az emulziókat a vízzel szemben, védve a szempillákat és az epidermist.
NAPRAFORGÓOLAJ: hidratáló és védő, a bőrhöz hasonló lipideket tartalmaz, amik segítenek helyreállítani a bőr hidro-lipid rétegét.
 
Összetevők: Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Caprylic / Capric Triglyceride, Ricinus Communis Seed Oil / Ricinus Communis (Castor) Seed Oil *, Butyrospermum Parkii Butter / Butyrospermum Parkii (Shea Butter) *, Cera Alba / Beeswax *, Castor Isostearate Beesmonds Succinate Chinensis Seed Oil / Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil *, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Mica, Copernicia Cerifera Wax / Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax *, Dictyopteris Membranacea Extract, Talc, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil / Seed Oil, Limonene, Linalool, Parfum / Fragrance. (+/-) May Contain: Ci 77891 / Titanium Dioxide), Ci 77491 / Iron Oxides.

* biogazdálkodásból származó összetevők

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.