Zuii Organic Bio ajakrúzs  Sugar Plum

Raktáron

A Zuii Organic selymesen kenhető növényi ajakrúzsok nemcsak hosszan tartó hatást és gyönyörű sminket biztosítanak, hanem nyugtatják és hidratálják is az ajkakat. .

5 832 Ft
egységár: 5 832,01 Ft / db
Kosárba
EAN kód:812144010810
Márka:Zuii Organic
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zuii Organic Bio ajakrúzs  Sugar Plum Részletes leírás

 Zuii Organic Bio ajakrúzs Sugar Plum

A Zuii organikus rúzsa gyönyörű, tartós színt biztosít. A krémes textúrát jojoba és napraforgó fokozza, amelyek A- és E-vitamint tartalmaznak a védelem és a hidratálás érdekében. És a B1-, B2-, B6-vitaminban és kalciumban gazdag Aloe vera.

A Zuii Organic termékeinek szívét a biotermesztésű virágok képezik. A tápláló olajokkal és az ápoló növényekből származó kivonatokkal együtt olyan termékekké válnak, amelyek védik a bőrt. 100% természetes, 95% bio.

Összetervők: Helianthus Annuus (napraforgó) olaj*, Ricinus Communis (ricinus) olaj*, Simmondsia Chinensis (jojoba) magolaj*, Copernicia Cerifera (karnauba) viasz*, Cera Alba (természetes méhviasz)*, Euphorbia Cerifera (Candelilla, Wax) Kapril / Capric triglicerid, Pelargonium Graveolens (geránium) virágolaj *, Cymbopogon Martini (Palmarosa) olaj *, Citrus Aurantium Dulcis (narancs) héjolaj *, Rosa Damascena (rózsa) virágolaj *, Aloe Barbadensis * LeAloe Juicea , szorbitán olívát, tokoferol, aszkorbil-palmitát

Zuii Organic Bio ajakrúzs  Sugar Plum Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:db

Zuii Organic Bio ajakrúzs  Sugar Plum Összetevők

Shea vajjal és jojobaolajjal, Geránium olajjal és aloe verával, Napraforgó- és ricinusolajjal, Természetes E-vitaminnal

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.