Zuii Organic Bio szájfény  Frangipani

Raktáron

A Zuii Organic különleges összetételű növényi szájfényét használhatod önállóan, rúzs helyett, ha a natúrabb, visszafogottabb sminkek szerelmese vagy, illetve kiemelheted kedvenc rúzsod elbűvölő árnyalatát.

5 032 Ft
egységár: 5 032,01 Ft / db
Kosárba
EAN kód:812144010674
Márka:Zuii Organic
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zuii Organic Bio szájfény  Frangipani Részletes leírás

Zuii Organic Bio szájfény Frangipani

Odavagy a gyönyörűen csillogó szájfényekért? Sokkal szexibbnek és csábítóbbnak érzed ajkaidat, amikor megajándékozod őket egy kis fénylő hatással?
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó rózsa, aloe vera és méhviasz felhasználásával készültek, így a gyönyörű színhatású smink egyúttal táplálja és hidratálja is a száraz és kirepedezett bőrt.
Amennyiben nagyon cserepesek az ajkaid, használj előzetesen kevés Sminkalapot, hogy szép egyenletesen tudd eloszlatni a szájfényt!
Természetes E- és C-vitaminnal készült.

Ásványi pigmentjei elragadó hatást kölcsönöznek, sugárzóvá, élettel telivé teszik ajkaidat, feldobják egész megjelenésedet. Hosszan tartó hatású.

Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kőolajszármazékokat, parabéneket, emiatt nem kell aggódnod, hogy szádba kerülve veszélyt jelent egészségedre. Válogatott bio hatóanyagai kíméletesek szervezeteddel.

VÁLASZD TE IS A ZUII ORGANIC BIO SZÁJFÉNYÉT, HA:
✓ Fénylő, dús hatású ajkakra vágysz
✓ Bio viaszokkal és olajokkal ápolnád szájadat
✓ Rúzs helyett szájfényt használnál vagy kiemelnéd rúzsod szépségét
✓ Fontos számodra a hosszan tartó hatás
✓ Káros adalékanyagoktól mentes készítményt vásárolnál



Zuii Organic Bio szájfény  Frangipani Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6.8
Csomagolási mértékegység:g

Zuii Organic Bio szájfény  Frangipani Összetevők

Pézsmarózsa olajjal és aloe verával, Méh- vagy karnauba viasszal, Mezei zsurló kivonattal, Narancshéj olajjal

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.