Lepo 146 BB Magic Korrektor No.04 Nude 2 ml

Raktáron

A BB korrektor toll korrigálja, minimalizálja a szem körüli sötét karikákat, az arcon lévő bőrhibákat, a ráncokat és a fáradtság jeleit.   .

3 984 Ft
egységár: 3 984 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8026557009862
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lepo 146 BB Magic Korrektor No.04 Nude 2 ml Részletes leírás

Lepo 146 BB Magic Korrektor No.04 Nude 2 ml

04 NUDE: bézs, világos és középvilágos, univerzális és bőrtökéletesítő

A hidratáló, tápláló és antioxidáns hatású aktív növényi összetevők kombinációja helyreállítja a bőr ragyogást és vitalitását, így fiatalabb megjelenést biztosít.

ECOCERT által tanúsított natúr BB mágikus korrektor mandulaolajjal, jojobaolajjal, sheavajjal.
A hidratáló, tápláló és antioxidáns hatású aktív növényi összetevők kombinációja helyreállítja a bőr ragyogását és vitalitását, így fiatalabb megjelenést biztosít.

Az összetevők 99%-a természetes eredetű. 10% -a biogazdálkodásból származik. A COSMOS NATURAL az Ecocert Greenlife által tanúsított, a http://COSMOS.ecocert.com címen elérhető COSMOS szabványoknak megfelelően

NIKKEL TESZTELT / PARABÉNMENTES / SZILIKONMENTES / PEG-MENTES

Felhasználás:
Alkalmazza az érintett területeken a bőrhibák minimalizálásához vagy a sötétebb foltok eltüntetéséhez. A felvitelhez használja a speciális ecsetet vagy az ujjbegyét. Adagolás: finoman, apró mozdulatokkal fordítsa az eszköz végét az óramutató járásával megegyező irányba.

Aktív hatóanyagok:

ORGANIKUS SHEA VAJ: bőrpuhító, antioxidáns, nyugtató, tápláló és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, serkenti a kollagén szintézisét, megőrzi a bőr természetes rugalmasságát.
MÉHVIASZ: víztaszító lipidek keverékéből áll, védő hatást fejt ki a corneum rétegen, ahol olyan réteget képes előállítani, amely meggátolja a bőr túlzott vízvesztését.
GALACTOARABINAN: vörösfenyőből kivont poliszacharid. Támogatja a sejtek megújulását azáltal, hogy stimulálja a dermis és a keratin rétegek természetes regenerációját, kollagénpótlásként működik.
NAPRAFORGÓOLAJ: hidratáló és védő, a bőrhöz hasonló lipideket tartalmaz, amik segítenek helyreállítani a bőr hidro-lipid rétegét.
ORGANIKUS JOJOBAOLAJ: puha és száraz tapintású, védő, tápláló, bőrpuhító és lágyító hatású. A jojobaolaj lipid összetevőinek sajátos jellege, hogy hatékonyabb és gyorsabb epidermális felszívódást tesz lehetővé, ezenkívül a nap ellen is védő hatást fejt ki, mivel e molekulák stabilak az UV sugarakkal szemben.
ORGANIKUS ÉDESMANDULA-OLAJ: bőrpuhító, tápláló és védő hatású, segít csökkenteni az irritációt, a gyulladást és a viszketést is.
E-VITAMIN: antioxidáns hatást fejt ki, és részt vesz a kötőszövetek megfelelő működésének fenntartásában.

Összetétel:

Aqua/Water, Dodecane, Glyceryl Stearate SE, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) Oil, Glycerin, Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter/ Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Stearic Acid, Magnesium Aluminum Silicate, Cera alba/Beeswax*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum/Fragrance, Galactoarabinan, Xanthan Gum, Tocopherol, Sodium Phytate, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Alcohol, Geraniol, Limonene. +/- May contain: CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499/Iron Oxides.
*Biogazdálkodásból származó összetevő


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.