Lepo 625D Trio Száraz - Nedves Szemhéjpúder No.4 ( Szürke ) 2 g

Raktáron

Vegan Trio száraz & nedves szemhéjpúder avokádóval, jojobával és vitaminokkal, 3 ragyogó, selymes, élénk árnyalattal.  .

3 216 Ft
egységár: 3 216 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8026557006397
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lepo 625D Trio Száraz - Nedves Szemhéjpúder No.4 ( Szürke ) 2 g Részletes leírás

Lepo 625D Trio Száraz - Nedves Szemhéjpúder No.4 ( Szürke ) 2 g

Könnyű alkalmazás, tartós eredmény.
Szárazon használva hagyományos, természetes hatást nyújt, nedves applikátorral használva határozottabb, ragyogóbb, mélyebb színt ad.

VEGAN OK

Aktív hatóanyagok:
AVOKÁDÓOLAJ: nagy tápláló és hidratáló erővel rendelkezik, tökéletes a száraz és érett bőr tónusának és textúrájának helyreállításához. Antioxidáns hatása miatt különösen alkalmassá teszi az égett bőr kezelésére, az apró sebek gyógyulásának felgyorsítására vagy az apró hegek eltüntetésére.
JOJOBAOLAJ: puha és száraz tapintású, védő, tápláló, bőrpuhító és lágyító hatású. A jojobaolaj lipid összetevőinek sajátos jellege egyrészt nagyobb penetrációt és gyors epidermális felszívódást, másrészt magas filmképző aktivitást tesz lehetővé. Ezenkívül napvédő hatással is bír, mivel e molekulák stabilak az UV sugarakkal szemben
E-VITAMIN: szabadgyökök elleni és antioxidáns hatást fejt ki, hozzájárul a kötőszövetek megfelelő működésének fenntartásához.
A-VITAMIN: fő funkciója a kozmetikai területen a bőr védelme és az epidermális sejtek regenerációjának elősegítése.
ROZMARING KIVONAT: gyógyító, értágító és perifériás stimulánsként használják.
NAPRAFORGÓOLAJ: hidratáló és védő, a bőrhöz hasonló lipideket tartalmaz, amik segítenek helyreállítani a bőr hidro-lipid rétegét.

Felhasználási javaslat:
Szárazon: vigye fel a szemhéjfestéket a száraz applikátorral a természetes és árnyalt színek elérése érdekében.
Nedvesen: vigye fel a szemhéjfestéket az előzőleg megnedvesített applikátorszivaccsal az intenzívebb és határozottabb színek elérése érdekében.

Összetevők: Talc, Mica, Zea mays (Corn) Starch, Triisostearin, Octyldodecanol, Cobalt Titanium Oxide, Aqua / Water, Magnesium Aluminum Silicate, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Simmondsia chinensis (Jojoba) Oil, Persea gratissima (Avocado) Oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tropolone. +/- May Contain: Ci 77891 / Titanium Dioxide, Ci 77499 / Iron Oxides, Ci 77288 / Chromium Oxide Greens, Ci 77007 / Ultramarines.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.