Lacalut White fehérítő hatású fogkrém

Lacalut White fehérítő hatású fogkrém

Raktáron

A fehér és erős fogakért. .

1 973 Ft
egységár: 1 973,08 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4016369626924
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lacalut White fehérítő hatású fogkrém Részletes leírás

A kíméletesen tisztító hatóanyagok hozzájárulnak a fogak természetes fehérségének megőrzéséhez, a fogzománc sérülései nélkül. 

A nátrium-fluorid hozzájárul a fogak erősítéséhez és a fogszuvasodás megelőzéséhez.
A Lacalut white fogkrém eltávolítja a nehezen tisztítható szennyeződéseket, mint például a nikotin, a tea és a kávé.
Véd a fogszuvasodás ellen.

Alkalmazás 
Hatéves, vagy annál fiatalabb gyermekek esetén borsónyi mennyiséget tegyen a gyermek fogkeféjére és ügyeljen arra, hogy a gyermek fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le!

Összetétel
Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Silica, Disodium Pyrophosphate, PEG–32, Poloxamer 188, Tetrapotassium Pyrophosphate, Pentasodium Triphosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Titanium Dioxide, Aluminum Lactate, Sodium Saccharin, Methylparaben, Propylparaben, Eugenol, Limonene. (1357 ppm Fluoride). 

Figyelmeztetés
Más forrásból származó fluorid bevitele esetén kérje ki fogorvosa vagy orvosa tanácsát!
Nátrium-fluoridot (1357 ppm) tartalmaz. 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.