Attitude Regeneráló testápoló szuperlevelekkel 240 ml

Attitude Regeneráló testápoló szuperlevelekkel 240 ml

Raktáron

Fontos számodra bőröd egészsége? Természetes hatóanyagokkal készült testápolót keresel, mely selymes puhaságot kölcsönöz minden használat után? Tudtad, hogy a C-vitaminban gazdag citromlevelek bővelkednek természetes antioxidánsokban és segítenek megbirkózni a káros szabadgyökökkel, amelyek veszélyt jelentenek bőröd egészségére? Kényeztesd testrészeidet minden nap ezzel az elbűvölően lágy és krémes különlegességgel, mely az illatos Earl Grey tea natúr aromáival, valamint a friss uborka esszenciáival tölti fel bőrödet, tökéletes harmóniát alkotva.

4 477 Ft
egységár: 4 477 Ft / db
Kosárba
EAN kód:626232481921
Márka:Attitude
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Attitude Regeneráló testápoló szuperlevelekkel 240 ml Részletes leírás

Fontos számodra bőröd egészsége? Természetes hatóanyagokkal készült testápolót keresel, mely selymes puhaságot kölcsönöz minden használat után?

Tudtad, hogy a C-vitaminban gazdag citromlevelek bővelkednek természetes antioxidánsokban és segítenek megbirkózni a káros szabadgyökökkel, amelyek veszélyt jelentenek bőröd egészségére?

Kényeztesd testrészeidet minden nap ezzel az elbűvölően lágy és krémes különlegességgel, mely az illatos Earl Grey tea natúr aromáival, valamint a friss uborka esszenciáival tölti fel bőrödet, tökéletes harmóniát alkotva.

A citromlevél kivonat kiválóan tisztít és hozzájárul a bőr regenerálódásához.

A benne található moringa kivonat megóvja bőrödet a környezeti ártalmaktól.

Lágyan masszírozd be megtisztított bőrödbe minden zuhanyozás után vagy ha úgy érzed, hogy tested speciális törődésre vágyik. Élvezd, amint hatóanyagai lágyan beszívódnak és csodás tapintással ajándékozzák meg bőrödet.

EWG által elismert, hipoallergén, dermatológiailag tesztelt. Vegán.

Felületaktív hatóanyagai növényi cukor- és zsíralkoholok. Nem tartalmaz semmilyen rákkeltő hatóanyagot, SLES-, SLS- és 1,4-dioxán-mentes.

VÁLASZD TE IS AZ ATTITUDE REGENERÁLÓ TESTÁPOLÓJÁT, HA:
✓ A natúr kozmetikumok rajongója vagy
✓ Élveznéd a citromlevél és a moringa kivonat simogató ápolását
✓ Odavagy a teás-uborkás illatvilágért
✓ Kemikáliáktól mentes készítményt vásárolnál
✓ Hipoallergén testápolót választanál
✓ Dermatológiailag tesztelt terméket vennél

Attitude Regeneráló testápoló szuperlevelekkel 240 ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:240
Csomagolási mértékegység:ml
Összetevők:Citromlevél kivonattal, Moringa kivonattal

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.