Biomed Csipkebogyó + Körömvirág Krém

Biomed Csipkebogyó + Körömvirág Krém

Raktáron

23 % csipkebogyó és 11 % körömvirág kivonatot + A, C, E vitamint tartalmaz. A helytelen életmód, a megváltozott környezeti tényezők stressz, (dohányzás, levegő- és környezetszennyezés, erős ibolyántúli sugárzás káros hatásai, stb.

888 Ft
egységár: 14,8 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999525620228
Márka:Biomed
Kiszerelés:60 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomed Csipkebogyó + Körömvirág Krém Részletes leírás

23 % csipkebogyó és 11 % körömvirág kivonatot + A, C, E vitamint tartalmaz.

A helytelen életmód, a megváltozott környezeti tényezők stressz, (dohányzás, levegő- és környezetszennyezés, erős ibolyántúli sugárzás káros hatásai, stb.) a bőr korai öregedéséhez vezethet. Ennek egyik legfontosabb oka, hogy az ilyen környezetben élő ember szervezetének szabad gyökök elleni védekező mechanizmusai kimerülhetnek és különböző nemkívánatos folyamatok indulhatnak be, illetve maradhatnak fenn. Nem mindenki reagál egyformán a külső és belső károsító tényezőkre, de a bőr védő funkciójának megőrzése egyre többek számára jelent gondot. A Biomed Csipkebogyó+Körömvirág Krém hathatós segítséget jelenthet az egyensúly helyreállításában." - Prof. Dr. Kéry Ágnes

Igazi bőrpuhító, bőrtápláló és hámosító krém, sok-sok vitaminnal. Természetes C-vitamin tartalma miatt fokozza a bőr ellenálló képességét a külső hatásokkal szemben. A-vitamin tartalmának köszönhetően pedig a faggyúmirigyek működését befolyásolja jótékonyan.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.