Dr Herz Jojobaolaj 100% hidegen sajtolt

Dr Herz Jojobaolaj 100% hidegen sajtolt

Raktáron

Hidratáló hatású olaj.

2 962 Ft
egységár: 59,25 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999564542031
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr Herz Jojobaolaj 100% hidegen sajtolt Részletes leírás

Az olaj egyik jó tulajdonsága, hogy nehezen avasodik, így előszeretettel alkalmazzák kozmetikai, bőrápoló- és masszázsolaj alkotóelemeként.

Természetes parfümök hígítószereként is használják.

Gyorsan beszívódik a bőrbe, jó hidratáló hatású. Valamennyi bőrtípus ápolására ajánljuk.Bázisolajként is alkalmazható. De ezen túlmenően a jojobaolajat felhasználhatjuk a szemsmink, a pirosító, a rúzs és az alapozó eltávolításához is.

Testápoló olaj készítésére: cseppentsünk pár csepp citromfű-, 5-10 csepp levendula-, 5 csepp teafaolajat 100ml jojoba olajban és egész testünkön használva bőrünk friss, kellemes illatúvá válik.

Fáradt, visszeres lábak ápolására: 10 csepp grapefruit-, 5 csepp levendula-, 2 csepp citrom illóolajat keverjünk el 50 ml jojoba olajban és vigyük fel a kívánt felületre.

 

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:
Testápoló olaj készítésére: cseppentsünk pár csepp citromfű-, 5-10 csepp levendula-, 5 csepp teafaolajat 100ml jojoba olajban és egész testünkön használva bőrünk friss, kellemes illatúvá válik. Fáradt, visszeres lábak ápolására: 10 csepp grapefruit-, 5 csepp levendula-, 2 csepp citrom illóolajat keverjünk el 50 ml jojoba olajban és vigyük fel a kívánt felületre.

ÖSSZETEVŐK:
Hidegen sajtolt jojoba olaj (Kiváló minőségű, hígítatlan, hidegen sajtolt olaj).

TÁROLÁS:
Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 11. 02.

  Jól felszívódik.