Dr.Herz Csipkebogyóolaj 100% Hidegen Sajtolt 20Ml

Dr.Herz Csipkebogyóolaj 100% Hidegen Sajtolt 20Ml

Raktáron

 Védi a bőrt a környezeti tényezők káros hatásától.

2 059 Ft
egységár: 102,95 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999564540495
Kiszerelés:20 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Csipkebogyóolaj 100% Hidegen Sajtolt 20Ml Részletes leírás

Táplálja a bőrt és védi a környezeti tényezők káros hatásától, visszaállítja a bőr nedvesség-egyensúlyát, tonizáló, bőrnyugtató hatású. Használatával a bőr visszanyeri fényét és egészséges megjelenését.

Dr. Herz Csipkebogyóolaj 100% hidegen sajtolt 20ml

A csipkebogyó olaj egy 100%-os tisztaságú, természetes hatóanyag, mely segítségünkre lehet a bőrápolásban, a ráncok kialakulásának késleltetésében és a már kialakult ráncok csökkentésében, miközben bőrünket nem terheli szintetikus hatóanyagokkal, emulgeálószerekkel, tartósítókkal, mesterséges illatanyagokkal. Ha a természetes arcápolás híve vagy, akkor egy szuper anyagra találtál!

A csipkebogyó olaj magas E-vitamin tartalmának köszönhetően gátolja a sejtek öregedését. Az E-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, mely hasonlóan az antioxidánsokhoz, segít semlegesíteni a szabadgyököket. A bőr öregedés elleni védelme mellett, erősíti a körmöket és a hajszálakat is.  megakadályozza a durva hegesedést. Likopint is tartalmaz, ami szintén antioxidáns hatásával lassítja a bőr öregedését, és védelmet nyújt a nap káros sugaraival szemben. C-vitamin tartalmának köszönhetően erősíti a bőrben lévő kötőszöveteket és hajszálereket, így késleltetve a bőr öregedését. A C-vitamin nélkülözhetetlen a szervezet és a bőr számára. C-vitamin nélkül nem lehetséges a kollagén képződés (melynek hiányában bőrünk ráncolódik és öregszik). Bőrünket gyakran érik apró sérülések, melyek gyulladáshoz vezethetnek, ez a vitamin segít a sebgyógyulásban is.

A csipkebogyó olaj rendkívül gazdag esszenciális zsírsavakban: omega-3-ban és omega-6-ban. Az esszenciális zsírsavak épp olyan nélkülözhetetlenek a szervezetnek, mint a vitaminok. Az omega-6 zsírsavak gyorsítják a bőrgyulladások gyógyulását, az omega-3 zsírsavak javítják az erek állapotát és a vérkeringést – a bőrben is -, természetes gyulladáscsökkentő hatásúak.

Használata: önmagában, pakolásként, vagy a szokásos krémünkbe keverve, továbbá körömápolóként és hajvégápolóként is alkalmazható.

Összetevők:
Hidegen sajtolt gránátalmamag-olaj: mechanikai úton nyert, hígítatlan, adalékmentes, kitűnő minőségű.


Kiszerelés: 20ml

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.