Dr.Herz Gránátalmamagolaj 100% Hidegen Sajtolt 20Ml

Dr.Herz Gránátalmamagolaj 100% Hidegen Sajtolt 20Ml

Nincs raktáron

 Revitalizálja az öregedő bőrt.

Kosárba
EAN kód:5999564540501
Kiszerelés:20 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Gránátalmamagolaj 100% Hidegen Sajtolt 20Ml Részletes leírás

A gránátalma olaj különleges, zsírsav-összetétele egyedülálló tápértéket és hidratálást biztosít a bőrnek hozzájárulva a rugalmasságának megőrzéséhez. Revitalizálja az öregedő bőrt, segítséget nyújt a ráncok ellen, serkenti a bőrregenerálódást és növeli a bőr rugalmasságát. A gránátalmamag olaj egy rendkívül gazdag ránctalanító olaj, magas arányban tartalmaz punicinsavat, mely kiváló antioxidáns, azaz védi a bőrt a környezeti ártalmaktól, továbbá hozzájárul a bőr rugalmasságának megőrzéséhez. Emellett a gránátalmamag olaj kiválóan javítja a gyulladt bőr állapotát, amit például a kellemetlen és makacs ekcéma okozhat. Tartalmaz továbbá A-, C-, E- és K-vitaminokat, melyek segítik a bőr rugalmasságának megőrzését.

A gránátalmamag olaj ösztönzi a kollagéntermelést, időben alkalmazva pedig lassíthatja a bőr öregedésének folyamatát. Növeli a bőr vízmegtartó képességét, ezáltal tompíthatja a mély ráncokat, lassíthatja a ráncok kialakulásának folyamatát. Kiváló bőrregeneráló, gyulladt bőrre is nagy hatásfokkal alkalmazható.

A gránátalmamag-olaj ösztrogént is tartalmaz, amely külön segítheti a bőr állapotának, rugalmasságának és vízmegtartó erejének javítását a változókor alatt és után. Hormonrendszerrel összefüggő betegségek, pl. endometriózis esetén viszont csak kis mennyiségben, a kellő óvatossággal ajánljuk alkalmazását.

A gránátalmamag-olaj egy gazdag, sűrű olaj,azáltal nagyon gazdaságos, 2-3 cseppje elegendő mindkét szemkörnyék, és az egész arcbőr ápolására. Illata semleges, olajos. Sűrű, de mégis jól kenhető. Tetszés szerint kombinálhatjuk más bőrápoló olajokkal, de megszokott krémünket is gazdagíthatjuk vele.

Kiszerelés: 20ml

Összetevők: 100% gránátalmamag olaj

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.