Krém Shop Frozen No.23 Testápoló 250 ml

Raktáron

Gazdag textúrájú testápoló, kókusz illattal.

5 520 Ft
egységár: 5 520 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999860865070
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Krém Shop Frozen No.23 Testápoló 250 ml Részletes leírás

Frozen No. 23 Testápoló – sheavaj, aloe vera kivonat és allantoin hozzáadásával  

A Frozen No. 23 testápoló egy igazi luxus elixír a bőr számára, hiszen rengeteg különleges, és nagyon értékes összetevő található meg benne. Antioxidánsokkal teli szőlőmagolaj, a puha bőrért felelős sheavaj, a sejtképződést serkentő, szerkezetjavító hatású allantoin és gyulladáscsökkentő hatású aloé vera kivonat is nagy mennyiségben található ebben a professzionális minőségű natúrkozmetikumban. Önmagában már ezen hozzávalók is remek eredményhez vezetnek, de annak érdekében, hogy a legjobbat hozzuk ki termékünkből, nem hagyhattuk ki az avokádóolajat és a  rizskorpaolajat sem, valamint a bőr rugalmasságáért felelős ureát. 

Szőlőmagolaj
A szőlőmagolaj az érett szőlőszemek magvából készül, és magas linolénsav tartalmának köszönhetően a bőrre frissítő, hidratáló hatással van. Szeretjük, hiszen egy gyorsan és könnyen felszívódó olaj, így akár száraz a bőröd, akár zsíros, a szőlőmagolaj mindkét bőrtípusra egyaránt ajánlott.

Urea

Az urea, vagy más néven karbamid, a bőr felhám rétegének természetes része, de sajnos sok esetben előfordul, hogy a bőrben nem elegendő az urea tartalom, ami a bőr kiszáradásához és bőrbetegségekhez, például pikkelysömörhöz is vezethez. Az urea ugyanis a  fehérje-anyagcsere egyik legfontosabb végterméke. Hozzájárul a bőr rugalmasságához, egészséges működéséhez és segíti a bőr megújulási folyamatának felgyorsítását, miközben jótékonyan fejti ki gyulladáscsökkentő hatását. Kozmetikumok hatóanyagaként a száraz bőr ápolására ajánlott a leginkább.

Sheavaj
A sheadióból készült sheavaj igazán népszerűvé vált a kozmetikumok körében, mivel az egyik legjobb tulajdonsága,  hogy ránctalanít, lágyabbá, finomabbá teszi a bőrt, magas zsírtartalma segít a bőr hidratálásában, éppen ezért mi is előszeretettel használjuk ezt a természet alkotta kincset, natúrkozmetikumaink előállítása során. A sheavaj amellett, hogy lágyabbá varázsolja az arcbőrt, a faggyútermelést is szabályozza, csökkenti a pattanások kialakulását, és a bőrirritációkat. Nagyon gazdag E-vitaminban és béta-karotinban is.

Allantoin

Simává teszi a bőrt, segít a bőrfelszín egyenetlenségeinek javításában, miközben elősegíti a sejtképződést és megnyugtatja az irritált bőrt. Bőrregeneráló és szerkezetjavító hatásának köszönhetően igen kedvelt, természetes összetevő.

Aloe vera gél

Az aloe vera gél kiváló bőrszerkezet javító és hatékonyan segíti a sebgyógyulást, főként az égési sérüléssel érintett bőrfelületeken. Rendkívül hatékonyan nyugtatja, hűsíti és hidratálja a bőrt, ráadásul tele van a bőr számára rendkívül értékes tápanyagokkal. Éppen ezért a növény kocsonyás, gélszerű húsát előszeretettel használjuk a natúrkozmetikumok előállítása során is, hiszen a benne található értékes anyagok fokozzák a sejtek növekedését és javítják a sérült szöveteket. Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően a zsíros, pattanásos bőrre is kiváló.

Avokádó olaj

Az avokádó magas olajtartalmának köszönhetően tökéletesen ápolja a száraz, érzékeny és öregedő bőrt, valamint tudományos kutatások mutatják ki, hogy segíti az ekcéma hatékony kezelését is. Az avokádó finom húsából préselt olaj A-, B1-, B2-, C-, és E-vitaminokban gazdag, így nem is kérdés, hogy bőrünknek is megadja mindazt a táplálást, amire szükségünk van. Serkenti a kollagéntermelést, a benne lévő vitaminok ösztönzik a bőr sejtszintű regenerációját, antioxidánsai gátolják az öregedés jeleinek kialakulását. Emellett pedig természetes fényvédő is.

Rizskorpaolaj
Az ázsiai nők csodaszere! Értékes olajakat, fitoszterolokat, oryzanolt és ferulsavat tartalmaz. Antioxidáns hatásának köszönhetően kiváló bőrregeneráló hatással bír. Különösen jó hatással van az érett, elöregedett, élettelen bőrre. A ferulsav enyhén csökkenti az öregségi foltokat, gátolja a szem alatti karikák kialakulását, serkenti a keringést, aktiválja a mikrokeringést. Szerkezet-javító és védi a bőrt a környezet káros hatásaitól – szennyeződésektől, UV sugaraktól -, könnyen és gyorsan felszívódik, miközben nem hagy zsíros érzetet a bőrön.

Összetevők:
Aqua
Melissa officinalis flower water
Vitis vinifera seed oil
Butyrospermum parkii butter
Helianthus annuus ( Sunflower ) oil
Caprylic/Capric Triglyceride
Polyglyceryl-3 Dicitrate/stearate
Glycerin
Sodium lactate
Urea
Cetearyl alcohol
Oryza sativa bran oil
Persa gratissima oil
Coco-Caprylate
Propylene glycol
Phenoxyethanol and Ethylhexylglycerin
Tocopherol
Allantoin
Alcohol
Xantan gum
Parfum

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.