Krém Shop Summer No.3 Testápoló 250 ml

Raktáron

Testápoló, rengeteg sheavajjal, organikus édesmandula olajjal  .

4 720 Ft
egységár: 4 720,01 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999860865094
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Krém Shop Summer No.3 Testápoló 250 ml Részletes leírás

Summer No. 3 Könnyen felszívódó testápoló szőlőmag és édesmandula olajjal

Könnyű, laza textúrájú tápláló testápoló, rengeteg sheavajjal, organikus édesmandula olajjal és mámorító szeder illattal.

Nyáron bőrünket rengeteg természeti hatás éri: a tűző nap melege, a standok és medencék klóros vize, a folyók, tavak és tengerek vize mind mind szárítják bőrünket, ezért ilyenkor bőrünknek még inkább szüksége van a megfelelő táplálásra és védelemre. 

Ez a különleges hidegen sajtolt szőlőmag olajjal dúsított, professzionális minőségű testápoló a sejtekbe bejutva regenerálja, táplálja és varázsolja bársonyossá a kiszáradt, fáradt bőrt. Egy nagyon lágy, könnyű textúrájú krém, amely szinte pillanatok alatt beszívódik a bőrbe, táplálja azt és hatékonyan gátolja meg  újbóli kiszáradását és öregedését.

Ez a testápoló olyan felszabadító érzés a bőrnek, akárcsak egy jó nyaralás a léleknek. A sheavaj különösen hatékony hidratáló hatóanyag. Értékes zsírsavai megakadályozzák a bőr kiszáradását, az édesmandula pedig bársonyosan selymessé varázsolja a fáradt bőrt. A Summer testápoló könnyen felszívódó, nyugtató hatású krém. Minden bőrtípus számára tökéletes választás, így az érzékeny, sérülékeny bőrnek is nagyon jót tesz, mennyei szeder illata pedig egyből a nyárba repít.

Szőlőmagolaj
A szőlőmagolaj az érett szőlőszemek magvából készül, és magas linolénsav tartalmának köszönhetően a bőrre frissítő, hidratáló hatással van. Szeretjük, hiszen egy gyorsan és könnyen felszívódó olaj, így akár száraz a bőröd, akár zsíros, a szőlőmagolaj mindkét bőrtípusra egyaránt ajánlott.

Összetevők:
Aqua
Melissa officinalis flower water
Vitis vinifera seed oil
Butyrospermum parkii butter
Helianthus annuus ( Sunflower ) oil
Caprylic/Capric Triglyceride
Polyglyceryl-3 Dicitrate/stearate
Glycerin Sodium lactate
Urea
Cetearyl alcohol
Oryza sativa bran oil
Persa gratissima oil
Coco-Caprylate
Propylene glycol
Phenoxyethanol and Ethylhexylglycerin
Tocopherol
Allantoin
Alcohol
Xantan gum
Alkanna tinctoria root extract
Parfum

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.