Attitude Folyékony szappan vöröszőlő levéllel 473 ml

Attitude Folyékony szappan vöröszőlő levéllel 473 ml

Raktáron

Hipoallergén, dermatológiailag tesztelt. Vegán. .

2 368 Ft
egységár: 2 367,69 Ft / db
Kosárba
EAN kód:626232440942
Márka:Attitude
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Attitude Folyékony szappan vöröszőlő levéllel 473 ml Részletes leírás

A vörösszőlő levél rendkívül gazdag antioxidánsokban. Az Attitude nem véletlenül rejtette kivonatát ebbe a formulába, hiszen segít abban, hogy összetevői ne csak tisztítsák, de regenerálják is bőrödet a kézmosások alkalmával.
Illata egycsapásra elvarázsol, a luxust idéző mennyei bogyós gyümölcsök esszenciáit csempészi otthonodba.
A benne található moringa kivonat megóvja bőrödet a környezeti ártalmaktól.

Hipoallergén, dermatológiailag tesztelt. Vegán.

Felületaktív hatóanyagai növényi cukor- és zsíralkoholok. Nem tartalmaz semmilyen rákkeltő hatóanyagot, SLES-, SLS- és 1,4-dioxán-mentes.

Összetevők:
Aqua, nátrium-kókusz-szulfát, kókusz-glükozid, decil-glükozid, glicerin, gliceril-oleát, citromsav, nátrium-glükonát, nátrium-citrát, maltodextrin, moringa oleifera mag kivonat, vitis vinifera (szőlő/vigne) levélkivonat, nátrium-benzoát, kálium-kálium , punica granatum (gránátalma/gránát) kivonat, izobornil-acetát*, transz-anetol*, trietil-citrát*, hexenil-acetát*, oxacikloheptadec-10-én-2-on*, linalil-acetát*, gamma-undekalakton*, nonadienal*, metil-dihidrojazmonát*, metilbenzil-acetát*, 2,6-dimetil-7-oktén-2-ol*, citronellil-acetát*, *illat (parfüm).

Természetes, hipoallergén és EWG VERIFIED™ összetevőkből készült ATTITUDE® termékeink teljes mértékben megfelelnek a legmagasabb minőségi és környezettudatos szabványoknak: 100%-ban vegánok.

 

Attitude Folyékony szappan vöröszőlő levéllel 473 ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:473
Csomagolási mértékegység:ml

Attitude Folyékony szappan vöröszőlő levéllel 473 ml Összetevők

Vörösszőlő levél kivonattal, Moringa kivonattal, Vegán

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.