Florex Arclemosó Szappan 100 g

Florex Arclemosó Szappan 100 g

Nincs raktáron

Gyengéd ápolás a ragyogó arcbőrért.

Kosárba
EAN kód:9008605811305
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Florex Arclemosó Szappan 100 g Részletes leírás

Arclemosó szappan

Ez a sheavajat, bio juhtejet és lanolint tartalmazó kiváló minőségű szappan finoman tisztítja az arc pórusait és gyengéd ápolást biztosít a ragyogó arcbőrért. Igazán természetes megoldás az erősen igénybe vett, sminkelt arcbőr fiatalon tartására.

Válogatott összetevőinek köszönhetően különösen kíméli a bőrt, míg a juhtejjel és lanolinnal rugalmassá teszi azt. Ideális választás az érzékeny bőrűek számára is!

Bio juhtejjel készítve
Töltőanyag-mentes
Adalék-mentes
Szilikon-mentes
Pálmaolaj-mentes

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.