Frosch Gránátalma folyékony szappan utántöltő

Frosch Gránátalma folyékony szappan utántöltő

Raktáron

Kíméletesen tisztítja a bőrt és védi kézmosáskor a kiszáradástól. .

1 450 Ft
egységár: 1 449,74 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4001499111198
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Frosch Gránátalma folyékony szappan utántöltő Részletes leírás

Gránátalma kivonatot tartalmazó összetételével kíméletesen tisztítja a bőrt és védi kézmosáskor a kiszáradástól. Értékes, hidratáló összetevői támogatják a kézbőr természetes tiszta védőréteget és kellemes, és puha érzetet biztosítanak. Bőrsemleges pH értékű, bőrgyógyászok által tesztelt.

Visszazárható környezetbarát csomagolásban 

- Mikroműanyag mentes
- EDTA mentes
- Csak a természetes kozmetikumok követelményeinek megfelelő tartósítószerekkel

Összetevők:
Aqua, nátrium-laureth-szulfát, glicerin, nátrium-klorid, kokamidopropil-betain, gliceril-oleát, kókusz-glükozid, punica granatum gyümölcs kivonat, citromsav, tejsav, nátrium-benzoát, glikol-disztearát, parfüm, CI 14720, CI 1598

500ml

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.