Nesti Szappan Philosophia Lift

Nesti Szappan Philosophia Lift

Raktáron

Hatékonyan tisztíja a bőrt és távolít el róla minden szennyeződést. .

2 137 Ft
egységár: 8,55 Ft / g
Kosárba
EAN kód:837524001257
Márka:Nesti
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nesti Szappan Philosophia Lift Részletes leírás

Az olasz, elsősorban szappanokat készítő márka alapítójáról Nesti Danteról kapta a nevét. Nesti Date 1945-ben, 20 éves korában kezdett el szappanokat főzni a Firenze melletti otthonában. A márka szappanjait ma is, csakúgy mint kezdetben, üstben (cauldron) főzik.

A kiváló minőségű szappan főzése lassú és költséges folyamat: a Nesti Dante természetes, nagy tisztaságú olíva-, pálma- és kókuszolajat lassan, alacsony hőfokon, szóda hozzáadásával 3 napig főzik, majd kivonják a keletkező glicerint és természetes illóolajokkal és hatóanyagokkal újra felfőzik, formázzák és csomagolják. A lassú főzés eredményeképpen a szappan nem tartalmaz vizet és csak minimális glicerint, így Ön sokáig használhatja anélkül, hogy repedezne vagy nyálkássá válna.
 
Összetevők: Sodium palmate, Sodium cocoate, Sodium palmkernelate, Aqua, Parfum, Tocopheryl Acetate, (Vitamin E), Rosa Canina Fruit Extra (Bach Flower), Glycerin, Tetrasodium etidronate, Pentasodium Pentetate, Sodium Chloride, Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, C.I. 77007 (pink mineral pigment).

Nesti Szappan Philosophia Lift Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Katalin2018. 08. 03.

  Friss virágillat.

Anonim Felhasználó2016. 04. 18.

  Különleges illat, imádom.