The Konjac Sponge 100% konjak fürdőszivacs XXL 1 db

Raktáron

100% tiszta konjakot tartalmaz és minden bőrtípusra ajánlott. .

4 168 Ft
egységár: 4 168 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5055113801179
Márka:The Konjac Sponge
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

The Konjac Sponge 100% konjak fürdőszivacs XXL 1 db Részletes leírás

Ez az XXL fürdőszivacs igazi férfias választás! Mérete alkalmazkodik a szélesebb hátakhoz, izmos combokhoz, kíméletes tisztítást biztosítva. Mert ki mondta, hogy egy erős férfinek nincs szüksége gyengéd bőrápolásra? Igenis van!

A Konjac Sponge család legtermetesebb tagja 100% tiszta konjakot tartalmaz és minden bőrtípusra ajánlott. Nem csak zuhanyzáskor, fürdéskor veheted jó hasznát, hanem a borotválkozást megelőzően is. Amellett, hogy remekül tisztít és eltávolítja az elhalt hámsejteket, segít a benőtt szőrszálak kiszabadításában, így ha „pengeváltás” előtt alaposan átmasszírozod arcodat, simább végeredményt kaphatsz.

A teljesen vegyszermentes szivacsot használhatod önmagában tiszta vízzel vagy bőrkímélő organikus készítményekkel, melyekből kis mennyiség is elegendő.

Használata egyszerű, elég meleg víz alá tenned, hogy alaposan megszívja magát, majd körkörös mozdulatokkal végigmasszírozni testedet. Bőröd felfrissül, mintha csak egy testkezelésen vettél volna részt.

A szivacsokat alkotó konjak a Koreai-félsziget déli partjától 60 km-re délnyugatra található vulkanikus eredetű szigetről, Csedzsuról származik, melyet más néven „Istenek szigetének” is hívnak. A sziget a világörökség része, köszönhetően lélegzetelállító vízeséseinek, türkizkék tengervizének, homokos tengerpartjainak és különleges vulkanikus formációinak. A szivacsok finom növényi rostokból állnak, gazdagok ásványi anyagokban és biológiailag lebomlóak, nem károsítják sem a bőrt, sem a környezetet.

VÁLASZD TE IS A KONJAC SPONGE XXL FÜRDŐSZIVACSÁT, HA:
✓ A férfias megoldások híve vagy
✓ Akár szappan, tusfürdő nélkül tisztítanád tested
✓ Megismernéd a konjak lágy kényeztetését
✓ Vegyszermentes, teljesen természetes szivacsot keresel

Figyelem! A Konjac Sponge Company eredeti konjak szivacsa nem összehasonlítható a piacon felbukkanó hamisítványokkal. 100% tisztaságú konjakból és forrásvízből készült, élettartama hosszabb az utánzatokénál. Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat és mikróbákat, nem esett át vegyi folyamatokon. Titkos receptúrájának köszönhetően méltán örvend nagy népszerűségnek világszerte. Minőségét és tisztaságát a Vegan és Cruelty free certifikációk garantálják. Válaszd az eredetit, ne dőlj be az utánzatoknak!

The Konjac Sponge 100% konjak fürdőszivacs XXL 1 db Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:db

The Konjac Sponge 100% konjak fürdőszivacs XXL 1 db Összetevők

100% konjakkal, 100%-ban természetes összetevővel, Könnyen lebomló, környezetbarát

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.