The Konjac Sponge Hathullámos zöld agyagos konjak fürdőszivacs 1 db

Raktáron

Ergonómiai kialakításának köszönhetően használata egyszerű, alkalmas az egész test felületének tisztítására.

3 168 Ft
egységár: 3 168 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5055113801278
Márka:The Konjac Sponge
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

The Konjac Sponge Hathullámos zöld agyagos konjak fürdőszivacs 1 db Részletes leírás

Kényeztesd bőrödet a Konjac Sponge speciális fürdőszivacsával, mely francia zöld agyagot tartalmaz és gyengéden tisztítja, ápolja a zsíros bőrt!

Jártál már úgy, hogy bizonyos fürdőkészítményekre zsírosodással, pattanásokkal reagált a bőröd? A 100% konjakot és minőségi zöld agyagot tartalmazó szivacsot akár szappan vagy tusfürdő nélkül is használhatod, de ha önmagában kevésnek találod, válassz organikus készítményeket, melyekből kis mennyiség is elég, így takarékoskodhatsz! A szivacs természetes növényi szálai gyengéden távolítják el a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket, felüdülést hoznak az eltömődött pórusok számára.

Tudtad, hogy a zöld agyagot évszázadok óta alkalmazzák a különféle testkezeléseknél? Élvezd Te is a konjak és a zöld agyag jótékony hatásait, masszírozd át az értékes összetevőiket tartalmazó szivaccsal testedet minden nap, érezd, amint a frissesség érzése jár át!

Ergonómiai kialakításának köszönhetően használata egyszerű, alkalmas az egész test felületének tisztítására. Természetes növényi rostjai kíméletesek a bőrhöz. A szivacsot elég meleg víz alá tenned, hogy alaposan megszívja magát, majd élvezd simogatását!

A szivacsokat alkotó konjak a Koreai-félsziget déli partjától 60 km-re délnyugatra található vulkanikus eredetű szigetről, Csedzsuról származik, melyet más néven „Istenek szigetének” is hívnak. A sziget a világörökség része, köszönhetően lélegzetelállító vízeséseinek, türkizkék tengervizének, homokos tengerpartjainak és különleges vulkanikus formációinak. A szivacsok finom növényi rostokból állnak, gazdagok ásványi anyagokban és biológiailag lebomlóak, nem károsítják sem a bőrt, sem a környezetet.

VÁLASZD TE IS A KONJAC SPONGE ZÖLD AGYAGOS KONJAK FÜRDŐSZIVACSÁT, HA:
✓ Természetes fürdőszivacsot keresel
✓ Zsíros bőrrel küzdesz
✓ Szappan, tusfürdő nélkül tisztítanád bőrödet
✓ Megismernéd a konjak lágy kényeztetését
✓ Élveznéd a zöld agyag ápolását

Figyelem! A Konjac Sponge Company eredeti konjak szivacsa nem összehasonlítható a piacon felbukkanó hamisítványokkal. 100% tisztaságú konjakból és forrásvízből készült, élettartama hosszabb az utánzatokénál. Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat és mikróbákat, nem esett át vegyi folyamatokon. Titkos receptúrájának köszönhetően méltán örvend nagy népszerűségnek világszerte. Minőségét és tisztaságát a Vegan és Cruelty free certifikációk garantálják. Válaszd az eredetit, ne dőlj be az utánzatoknak!

The Konjac Sponge Hathullámos zöld agyagos konjak fürdőszivacs 1 db Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:db

The Konjac Sponge Hathullámos zöld agyagos konjak fürdőszivacs 1 db Összetevők

100% tisztaságú konjakkal és zöld agyaggal, 100%-ban természetes összetevőkkel, Könnyen lebomló, környezetbarát

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.