Ziaja jeju fekete tusoló gél 300 ml

Ziaja jeju fekete tusoló gél 300 ml

Nincs raktáron

Fekete, gél állagú tusfürdő aktív szénnel, Bodorrózsa kivonattal és természetes szalicilátokkal, fiatal bőrre.

Kosárba
EAN kód:5901887047223
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ziaja jeju fekete tusoló gél 300 ml Részletes leírás

Testtisztításra alkalmazandó szappan fekete gél formában, a fiatal, problémás bőr speciális igényeihez kifejlesztve. A menta, gránátalma és fekete ribizli friss gyümölcsös illatkombinációjával kényeztet. Gyengéden tisztítja a bőrt, használat közben finom habot képez. Eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút. Segít megküzdeni a fiatal bőrre jellemző bőrhibákkal. Hidratáló glicerint tartalmaz, mely megakadályozza a bőrfelszín kiszáradását. Gyümölcsös aromája és növényi energiája üdítő és hosszan tartó friss illatot hagy a bőrön.

Binchotan szén: az aktív szén két közismert hatóanyagot a Quercus phillyraeoides tölgyből nyerik, amely ásványi anyagok gazdag forrása. Egyik fő tulajdonsága, hogy vonzza a szennyeződéseket és a fölösleges zsírt. Alaposan megtisztítja és összehúzza a bőr pórusait. Gyulladásgátló és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik.

Bodorrózsa kivonat: A Cistus Incanus virágjából, leveléből és gőzéből nyert kivonat. Antioxidáns, gyulladásgátló és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező polifenolokat tartalmaz. Nyugtatja a pattanások tüneteit. Képes megkötni és eltávolítani a szabad gyököket, biztosítva a bőr fiatalos megjelenését.

Nyárfa kéreg kivonat: A Populus Tremuloides kérgéből kinyert természetes szalicilátforrás (növényi glicerin aminosav származék). Gyulladásgátló és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Gátolja a pattanások kialakulásáért felelős baktériumok szaporodását.

Vegán termék


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.