Ziaja Kecsketejes éjszakai krém

Raktáron

Éjszakai krém száraz, ráncosodásra hajlamos bőrre, minden korosztály számára.  .

1 494 Ft
egységár: 1 493,61 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5901887004592
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ziaja Kecsketejes éjszakai krém Részletes leírás

Pótolja az elveszített természetes tápanyagokat. A bőrt védő természetes zsírköpeny javításával óvja a kiszáradástól. Segíti a bőr regenerálódását és simítja az apróbb ráncokat. A Kecsketej protein tartalma növeli a bőr rugalmasságát, védi a bőrt a káros szabad gyököktől, és késlelteti a bőr öregedését. Rendkívüli bőrnyugtató hatással rendelkező, sűrű textúrájú, hidratáló arcápoló, mely gyors enyhülést nyújt a száraz, kipirosodott arcbőrnek.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Kis mennyiségű krémet oszlasson el finom paskoló mozdulatokkal. Használja a ZIAJA egyéb kecsketej-kivonatot tartalmazó termékeivel együtt.

ÖSSZETEVŐK
Aqua (Water), Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Lactobacillus/Milk Solids/Glycine Soja (Soybean) Oil Ferment, Cyclodextrin, Goat Milk Extract, Retinyl Palmitate, Cera Alba (Beeswax), Magnesium Sulfate, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.