Ella's kitchen Bio lila gyümölcsös püré multipack 450 g

Ella's kitchen Bio lila gyümölcsös püré multipack 450 g

Raktáron

A 100% organikus gyümölcspüré, feketeribizli, áfonya, alma, banán és néhány csepp citrom hozzáadásával készült. A csomag 5 gyümölcspürét tartalmaz.  6 hónapos kortól ajánlott. .

2 289 Ft
egységár: 2 289,23 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5060107330122
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ella's kitchen Bio lila gyümölcsös püré multipack 450 g Részletes leírás

Nem csoda, hogy az Ella’s Kitchen gyümölcsös püréje mindig nagy sikert arat az etetések alkalmával! A mennyei feketeribizli, a kissé fanyar áfonya, a zamatos alma és az édes banán, valamint a pár csepp citrom csodás ízkombinációt alkot, mindig mosolyt csalva a legkisebbek arcára.

Mentes a tejtől, gluténtól, tojástól és szójától. A készítmény nem tartalmaz tartósítószert, hozzáadott cukrot, de még vizet sem.

Magaddal viheted bárhová arra az esetre, ha kisbabád megéhezne. Kis helyen elfér, nem törik, nem folyik. Az apróságok imádják vidám színét!

Összetevők: 53% organikus banán, 29% organikus alma, 12% organikus feketeribizli, 6% organikus áfonya, néhány csepp organikus citrom koncentrátum, 0% egyéb összetevő

Tipp:
- 6 hónapos kortól add a babának!
- Öntsd egy kis tálba a csomag tartalmát, vagy adagold közvetlenül a kanálba! Az önállóbb babák akár a tasakból is megihatják.
- Melegítéshez állítsd a tasakot meleg vízbe, de ügyelj rá, hogy ne legyen túl forró!
- Mindig ellenőrizd az étel hőmérsékletét, mielőtt a babának adnád!
- Soha ne tedd a csomagolással együtt mikrohullámú sütőbe!

Figyelmeztetés:
- Szobahőmérsékleten tárolható.
- Felnyitást követően hűtőszekrényben tárolandó és 48 órán belül fogyasztandó.



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.