Ella's kitchen Bio őszibarackos banánpüré 120 g

Ella's kitchen Bio őszibarackos banánpüré 120 g

Raktáron

A 100%-ban organikus őszibarackos banánpüré pár csepp citrom hozzáadásával készült. 4 hónapos kortól fogyasztható. Ínycsiklandó gyümölcsös püréi nem csak nagyon finomak, de kiválóan illeszkednek a picik étrendjébe.

769 Ft
egységár: 769,14 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5060107330382
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ella's kitchen Bio őszibarackos banánpüré 120 g Részletes leírás

Az őszibarackos banánpüré színtiszta organikus összetevőket tartalmaz, a gyümölcsök valódi esszenciáját. Víz és cukor hozzáadása nélkül készült. Nem tartalmaz tartósítószert és adalékanyagokat.

Mentes a gluténtől, tejtől, szójától, tojástól.

Nem kell amiatt aggódnod, ha nincs időd frissen elkészíteni gyermeked püréit. Ezt az őszibarackos különlegességet bárhová magaddal viheted, így nem gond, ha a pici útközben éhezik meg. Reggel, délben, este falni fogja!

Összetevők: 52 % organikus banán , 48 % organikus őszibarack , pár csepp organikus citrom koncentrátum , 0% egyéb ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak.

Tipp:
4 hónapos kortól add a babának!
Öntsd egy kis tálba a csomag tartalmát, vagy adagold közvetlenül a kanálba! Az önállóbb babák akár a tasakból is megihatják.
Melegítéshez állítsd a tasakot meleg vízbe, de ügyelj rá, hogy ne legyen túl forró!
Mindig ellenőrizd az étel hőmérsékletét, mielőtt a babának adnád!
Soha ne tedd a csomagolással együtt mikrohullámú sütőbe!

Figyelmeztetés:
Szobahőmérsékleten tárolható.
Felnyitást követően hűtőszekrényben tárolandó és 48 órán belül fogyasztandó.



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.