Holle Bio bébiétel almával és szilvával 190 g

Holle Bio bébiétel almával és szilvával 190 g

Nincs raktáron

Bio Bébiétel alma-szilvával natúr és cukormentes bébiétel a hozzátáplálás időszakára. 6 hónapos kortól. .

Kosárba
EAN kód:7640104957355
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Holle Bio bébiétel almával és szilvával 190 g Részletes leírás

A legfinomabb gyümölcs alapanyagokból készül cukor hozzáadása nélkül. A gyümölcsös készítmény kizárólag ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó összetevőket tartalmaz. 

Gluténmentes, hozzáadott cukor nélkül - csak természetes cukrot tartalmaz, állagjavító adalékok nélkül - fogyasztás előtt felrázandó. Minden Holle bébiétel cukor és hozzáadott só nélkül, kötőanyag, élesztő, tojás, tej, tejfehérje és laktózmentesen készül.

Összetevők: gyümölcs 81% (alma** 55%, szilva* 16%, sűrített almalé*, bodzabogyóvelő*), víz, teljes rizsliszt**, citromlé*
*ellenőrzött biogazdaságból
**bio-dinamikus biogazdaságból

Elkészítés 6 hónapos kor után:
Fogyasztás előtt keverjük össze az ételt. Értékes zsírsavakat lehet hozzáadni, ha belekeverünk 1 tk Holle baba étkezési olaját az ételbe. Felbontva hűtőszekrényben 2 napig tárolható.

Figyelmeztetés:
- Szobahőmérsékleten tárolható.
- Felnyitást követően hűtőszekrényben tárolandó és 48 órán belül fogyasztandó.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.