Heitmann fertőtlenítő mosóadalék sensitive 1250 ml

Heitmann fertőtlenítő mosóadalék sensitive 1250 ml

Nincs raktáron

Színezék- és illatanyag mentes.

Kosárba
EAN kód:4052400031715
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Heitmann fertőtlenítő mosóadalék sensitive 1250 ml Részletes leírás

Színezék- és illatanyag mentes mosási fertőtlenítő a higiénikusan tiszta és hosszantartóan friss illatú ruhákért - baba és gyerekruhákhoz is. A mosógépet is fertőtleníti. 15 mosáshoz elegendő. Hideg vízben is hatékony egészen 60°C-os mosásig. A kezelt textíliák bőrbarát eredménye bőrgyógyászok által igazolt.
Elkészítés és felhasználás
Alkalmazási koncentrációk, behatási idő:
20°C-60°C fokos mosásig alkalmazható.
Gépi mosás: tegyen az öblítő adagolóba 2 és fél kupaknyi (82,5 ml) terméket.
Kézi mosás: keverjen 1 és fél kupaknyit (50 ml) a termékből 5 liter vízhez a mosás legutolsó öblítési fázisában. Hagyja hatni legalább 30 percig.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.