Pictolin Cukormentes Puhakaramell Gyümölcsös

Raktáron

Összetevők: maltitol szirup, mannitol, hidrogénezett növényi zsír, savanyúságot szabályzó: citromsav, zselatin, aromák, emulgeálószerek: szójalecitin és E471, só, színezékek: kárminvörös, kapszantin, édesítőszer: szukralóz.

774 Ft
egységár: 13,83 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8413209318906
Márka:Pictolin
Kiszerelés:56 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pictolin Cukormentes Puhakaramell Gyümölcsös Részletes leírás

Összetevők:
maltitol szirup, mannitol, hidrogénezett növényi zsír, savanyúságot szabályzó: citromsav, zselatin, aromák, emulgeálószerek: szójalecitin és E471, só, színezékek: kárminvörös, kapszantin, édesítőszer: szukralóz.

Nyomokban laktózt tartalmazhat.

Tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energia: 1212,2 kJ/ 290 kcal
Fehérje: 0,16 g
Szénhidrát: 82,5 g
Zsír: 9,67 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.