Bio Homoktövis Bogyó szárított 100 g

Bio Homoktövis Bogyó szárított 100 g

Raktáron

A homoktövis bogyó vitaminokban leggazdagabb héjának és gyógyhatásban legerőteljesebb magnak szárított és porított formáját tartalmazza a termék.  .

2 040 Ft
egységár: 20,4 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999550760128
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bio Homoktövis Bogyó szárított 100 g Részletes leírás

Az élelmiszer szakmában törkölynek nevezett termésrészt kíméletesen (alacsony hőmérsékleten és minimum 8 órán át szárítva) stabilizáljuk, s az ízek-aromák kinyílása érdekében finomra őröljük.

A magas rosttartalma segíti az emésztést a belek működését. Kálium, réz, vas, mangán, E-A-C-vitamin tartalma jelentős, flavonidokban gazdag. Erős antioxidáns hatása hozzájárul a szervezetben lévő szabadgyökök lekötéséhez. A Kálium hozzájárul az izmok egészséges működéséhez és a vérnyomás karbantartásához. A-E vitamin segíti a sejtek regenerációját az erek rugalmasságát és az egészséges látás megőrzését. Magolaj tartalma erős antibakteriális és gyuladásgátló hatású.

Fogyasztási javaslat: Magában illetve levesekhez, smoothie-hoz, joghurtba, salátákhoz, müzlibe, zabkásához, süteményekhez, palacsintához, pikáns mártásokhoz. Lehetőleg ne melegítse sokáig mert az csökkenti C-vitamin tartalmát. Napszaktól függetlenül bármikor fogyasztható.

Támogatja a fogyókúrát és az optimális testtömeg megtartását.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 11. 02.

  Azt kaptam tőle amit vártam.