Biomenü Bio Perui Kakaó Massza Tallér 125 g

Biomenü Bio Perui Kakaó Massza Tallér 125 g

Raktáron

Perui Kakaó massza egészséges, antioxidánsokkal telített tallér, tökéletes süteményekbe, fagylaltba vagy önmagában való fogyasztásra is.  A kakaópaszta, más néven kakaó likőr készítése során a nyers kakaóbabot finomra őrlik, ezt a folyékony állapotú masszát tallér alakúra formázzák és kihűtik.

2 569 Ft
egységár: 20,55 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886305130
Márka:BioMenü
Kiszerelés:125 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomenü Bio Perui Kakaó Massza Tallér 125 g Részletes leírás

A csokoládé az egyik legkedveltebb élelmiszer a világon. Az elmúlt években bebizonyították, hogy nyers formában rendkívül jót tesz az egészségünknek. A Theobroma Cacao egy a trópusi éghajlaton, főleg Dél-Amerikában termő örökzöld cserje. Gyümölcse a kakaóbab, a csokoládé alapanyaga.
A perui termelők a termést kézzel szedik, a betakarított hüvelyeket kézzel megtörik és erjedni hagyják.
A folyékonnyá váló masszában zajló kémiai folyamatok során csökken a bab keserűsége.

Antioxidánsokkal telített, elismerten az egészséges szívműködést segítő táplálék. Ezen túl csökkentheti a stroke és a rák kockázatát.

Tápanyag tartalom 100 g termékben:
Energia:  2487,9 kJ/603,4 kcal
Zsír:  53 g, amelyből telített zsírsavak 31,8 g
Szénhidrát:  6,9 g, amelyből cukrok -
Rost:  20,6 g
Fehérje: 14,4 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.